Arts
,
2023
Divendres 24 de març, 20h
Lo Pati - Centre d'Art Terres de l'Ebre
Amposta

Presentació d'EbreLumen 2023

Presentació de l’edició 2023 d’EbreLumen, festival audiovisual de primavera especialitzat en la tècnica del mapping sobre el paisatge a la Ribera d’Ebre. 

L’acte comptarà amb una sessió de VJ de video mapping a càrrec de VJEletroiman (Ricardo Cançado) als arbres del Parc Municipal d'Amposta. 

*EbreLumen se centra en la tècnica que consisteix a projectar sobre superfícies reals, generalment inanimades, per aconseguir efectes de moviment o 3D. La singularitat del festival recau en el fet que les projeccions es fan sobre el patrimoni natural, material i immaterial fluvial lligat al riu Ebre.

Ricardo Cançado és un VJ brasiler que treballa un imaginari audiovisual basat en la cultura popular de Brasil entre d’altres. El seu treball estableix un diàleg amb el públic i presenta un autèntic i complex univers d'icones construït a partir d'un llenguatge que barreja el vídeo amb altres tècniques, com ara la fotografia, dibuixos, 3D i animacions 2D. Actualment, també és el coordinador d’artistes de l’EbreLumen.

Preu: 

Assistència lliure i gratuïta

Organitza: 

EbreLumen

Col·labora: 

Centre d'Art Lo Pati

Accessibilitat

  • Accessibilitat física: ​Hi ha adaptacions per a que les persones amb mobilitat reduïda hi puguin accedir. Com poden ser les rampes, ascensors, passadissos amples…
  • Gossos d’assistència: Són gossos que han estat ensinistrats per a donar servei i assistència a persones amb discapacitat. Com els gossos “guia” que estan ensinistrats per a guiar a una persona amb discapacitat visual o ceguera​

Més informació: 

Web EbreLumen
Facebook Lo Pati

  • imatge de control 1per1