Activa't
,
2024

Campus Challenge al Campus Terres de l’Ebre de la URV

El Campus Terres de l’Ebre de la Universitat Rovira i Virgili (URV) dona el tret de sortida al projecte d’innovació docent Campus Challenge. Una sessió on es presentarà el projecte i la dinàmica, es donaran a conèixer les empreses participants i els reptes que plantegen, i es crearan els grups de treball.

El Campus Challenge és una iniciativa que té com a objectiu principal que alumnes, professors, empreses i institucions treballin conjuntament per proposar solucions a reptes reals plantejats pel teixit empresarial i institucional del territori. Per primera vegada els estudiants dels diferents ensenyaments interactuaran entre ells, ja que els grups de treball estaran formats per estudiants dels quatre graus que s’imparteixen al Campus per fer-los més interdisciplinaris.

Al Challenge hi participaran una setantena d’alumnes del Campus, tretze professors (onze del Campus i dos d’internacionals) i setze empreses i institucions de les Terres de l’Ebre, els quals, durant dos mesos, treballaran i compartiran reflexions per proposar solucions als reptes plantejats.

Les empreses participants en aquest projecte són Amiblu, T-Valley Ecosystem, la Cambra de Comerç de Tortosa, l’Associació Celíacs de Catalunya, ControlPack, FITES Terres Ebre, INFOSA, JABIL, KENSHO, SB Hotels, Tortosa Esports (Ajuntament de Tortosa), el Club Atletisme Terres de l’Ebre (ATE), l’Escola Ferreries, l’Escola de Teatre i Circ d’Amposta (EtcA), el CRAI Campus Terres de l’Ebre i el Campus Terres de l’Ebre de la URV

Organitza: 

Campus Extens de la URV a Tortosa

  • imatge de control 1per1