Arts
,
2024
Del 6 al 21 de juny
Museu de Tortosa i Col·legi d’Arquitectes Ebre
Tortosa

Exposició 'FOKUS'

Exposició 'FOKUS', una selecció de peces dels alumnes del Taller de Ceràmica realitzats durant el curs 2023-24 (octubre-juny) i que es podrà veure al Museu de Tortosa i al CoAc Demarcació de l'Ebre, gràcies també a la seva col·laboració.

El títol 'FOKUS' s'estructura a partir de la nomenclatura química de diferents elements que formen part del procés ceràmic / química ceràmica i que, en combinació amb el foc, produeixen els resultats que podem apreciar a les obres exposades. La k (potassi) s’incorpora per compondre'l.

> Al Museu de Tortosa les obres són creades a partir d'una imatge, la d'una casa mig derruïda del casc antic de Tortosa. Aquest ha estat el motiu del procés de creació dels alumnes de projectes. L’exposició mostra la diversitat creativa, tant des del punt de vista conceptual com procedimental, evidenciant posicionaments i poètiques personals.  

> Al Col·legi d’Arquitectes Ebre hi ha una representació de les tècniques desenvolupades durant el curs: des dels primers treballs dels alumnes d’iniciació al torn fins a les experimentacions d’esmalts realitzades pels alumnes de perfeccionament, investigació i projectes.

Horari: 

Museu de Tortosa:
De dimarts a divendres: de 17:30 a 19:30h
Dissabtes de 10 a 13:30h i de 17:30 a 19:30h
Diumenges: d’11 a 13:30h

Col·legi d’Arquitectes Ebre:
De dilluns a divendres: de 9 a 14:30h

Inauguració: 

 

Museu de Tortosa: Dijous 6 de juny, 19:00h

Col·legi d’Arquitectes Ebre: Dijous 6 de juny, 19:30h

Preu: 

Entrada lliure i gratuïta

Organitza: 

Escola d'Art i Cultura de la Diputació de Tarragona

Col·labora: 

Ajuntament de Tortosa i COACe

Més informació: 

  • imatge de control 1per1