Jump to navigation
De l'1 de novembre al 15 de desembre
Del 14 de novembre al 15 de desembre
Cada dijous
Del 8 de novembre al 31 de gener
Onzena edició de les Jornades gastronòmiques de la galera de les Terres de l'Ebre, en què els quatre municipis mariners (Alcanar, l'Ametlla de Mar, l'Ampolla i la Ràpita) s'uneixen per oferir exquisits menús gastronòmics als seus restaurants, tenint com a protagonista la galera, producte local i de qualitat típic de la mar de l’Ebre.
Deliciosos menús, maridats amb vins DO Terra Alta i altres productes locals i de qualitat com l’arròs, la carxofa o l’oli d’oliva verge.
Restaurants: Alcanar: Casa Esquerra | Casa Ramon | El Nàutic Les Cases | Hotel Carlos III | La Mar | La Marinada | Les Barques 'Can Joan' | Les Palmeres | Serramar | Arròs&Brases del Tancat de Codorniu | Bitacora | Can Manel
L'Ametlla de Mar: El Pescador | Pica Pica | Plaça Nova | La Serra | Restaurant La Subhasta Espai Gastronòmic | Mestral | Les Veles | Lo Astillero
L'Ampolla: Can Piñana | Casa David | Casa Llambrich - Juani | Taperia Lo Típic | Salazar's | Lo Goleró | La Roca Plana | Rodamar | Sol
La Ràpita: Casa Ramon Marinés | Freddy Caliu Familiar | Llansola 1921 | Albert Guzmán | Miami Can Pons | Can Vicent | Can Mañà | Juliet & Marieta (Les Palmeres) | Varadero Restaurant
Restaurants, menús i preus (enllaç)
Patronat de Turisme Terres de l'Ebre
Web Jornades gastronòmiques de la galera a les Terres de l'Ebre