Activa't
,
2024

XVI Jornada d’Educació Infantil de les Terres de l’Ebre

Sota el títol ‘Mirada Atenta a l’educació Infantil. Situacions d’aprenentatge al primer i segon cicle d’Educació Infantil’, celebració de la XVI Jornada d’Educació Infantil Terres de l’Ebre.

Enguany la jornada se centra en les situacions d’aprenentatge a l’Educació Infantil, és a dir, aquelles que fan referència a experiències que parteixen d’un context i que plantegen reptes a l’alumnat. En aquests casos, el procés d’aprenentatge es realitza amb la finalitat d’assolir competències específiques relacionades amb diferents camps de coneixements.

La jornada està organitzada pel Moviment de Mestres de les Terres de l’Ebre per a la Renovació Pedagògica, el Campus Terres de l’Ebre de la URV, els Serveis Territorials a les Terres de l’Ebre del Departament d’Educació i l’Institut de Ciències de l’Educació, i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tortosa.

Programa: 

Consulta tots els detalls aquí (enllaç)

Organitza: 

 

Generalitat de Catalunya, Departament d’Educació, Campus de les Terres de l’Ebre de la URV, Institut de Ciències de l’Educació i Moviment de Mestres de les Terres de l’Ebre per la Renovació Pedagògica

Col·labora: 

Ajuntament de Tortosa

  • imatge de control 1per1