Menjar i beure
,
2025
Del 7 de febrer al 9 de març
Restaurants col·laboradors

XII Jornades gastronòmiques de la galera de les Terres de l'Ebre

Dotzena edició de les Jornades gastronòmiques de la galera de les Terres de l'Ebre, en què els quatre municipis mariners (Alcanar, l'Ametlla de Mar, l'Ampolla i la Ràpita) s'uneixen per oferir exquisits menús gastronòmics als seus restaurants, tenint com a protagonista la galera, producte local i de qualitat típic de la mar de l’Ebre.

Deliciosos menús, maridats amb vins DO Terra Alta i altres productes locals i de qualitat com l’arròs, la carxofa o l’oli d’oliva verge.

Restaurants:
Alcanar: 
Bitacora | Casa Esquerra | Can Manel | Casa Ramon | El Nàutic Les Cases | Hotel Carlos III | Magda Espai Gastronòmic | La Mar | La Marinada | Les Barques 'Can Joan' | Les Palmeres | Mar Cel | La Masia Serramar | Lo Taulell de M. José

L'Ametlla de Mar:
La Bandarra | La Serra | El Pescador | Restaurant La Subhasta Espai Gastronòmic | Les Veles | Pica Pica | Plaça Nova | El Astillero | La Cuadra | Nou Marina

L'Ampolla:
Casa David | Lo Golero | Casa Llambrich - Juani | La Roca Plana | Rodamar | El Pescador | Sol | Lo Típic | Can Pilana | Bama Beach Club | El Nàutic de l’Ampolla

La Ràpita:
Can Vicent | Casa Ramon Marinés | Freddy Caliu Familiar | Llansola 1921 | Juliet & Marieta (Les Palmeres) | Miami Can Pons | Varadero | Tabrna Dalmau

Programa: 

Restaurants, menús i preus (enllaç)

Organitza: 

Patronat de Turisme Terres de l'Ebre

Leaflet | © OpenStreetMap contributors CC-BY-SA,

Et pot interessar