Jump to navigation
Dotzena edició de les Jornades gastronòmiques de la galera de les Terres de l'Ebre, en què els quatre municipis mariners (Alcanar, l'Ametlla de Mar, l'Ampolla i la Ràpita) s'uneixen per oferir exquisits menús gastronòmics als seus restaurants, tenint com a protagonista la galera, producte local i de qualitat típic de la mar de l’Ebre.
Deliciosos menús, maridats amb vins DO Terra Alta i altres productes locals i de qualitat com l’arròs, la carxofa o l’oli d’oliva verge.
Restaurants:Alcanar: Bitacora | Casa Esquerra | Can Manel | Casa Ramon | El Nàutic Les Cases | Hotel Carlos III | Magda Espai Gastronòmic | La Mar | La Marinada | Les Barques 'Can Joan' | Les Palmeres | Mar Cel | La Masia Serramar | Lo Taulell de M. José
L'Ametlla de Mar: La Bandarra | La Serra | El Pescador | Restaurant La Subhasta Espai Gastronòmic | Les Veles | Pica Pica | Plaça Nova | El Astillero | La Cuadra | Nou Marina
L'Ampolla: Casa David | Lo Golero | Casa Llambrich - Juani | La Roca Plana | Rodamar | El Pescador | Sol | Lo Típic | Can Pilana | Bama Beach Club | El Nàutic de l’Ampolla
La Ràpita: Can Vicent | Casa Ramon Marinés | Freddy Caliu Familiar | Llansola 1921 | Juliet & Marieta (Les Palmeres) | Miami Can Pons | Varadero | Tabrna Dalmau
Restaurants, menús i preus (enllaç)
Patronat de Turisme Terres de l'Ebre
Web Jornades gastronòmiques de la galera a les Terres de l'Ebre
Diumenge 9 de febrer
Dies 22 i 23 de febrer
Mes de febrer
Del 20 de febrer al 2 de març (dijous i divendres)
De l'1 de febrer al 30 de març