AGENDA
Arts
'Patuchas, el hombre de los mil limons', d'Asbel Esteve
2015
Dissabte 17 de gener, 20h
  • Amposta
Centre d'Art Lo Pati

Cinema al Pati amb 'Patuchas, el hombre de los mil limones'

En el marc del Cicle de Cinema al Pati, projecció de la pel·lícula 'Patuchas: el hombre de los mil limones', de l'artista i realitzador ampostí Asbel Esteve (Amposta, 1979), seleccionada al Festival de Cine Europeo de Sevilla. 

Esteve ha passat l'últim any submergit en la concepció d'un documental sobre la figura del desaparegut Juan Antonio Castillo, àlies “El Patuchas” i popularment conegut com a Juan Antonio Canta, líder de la banda de pop Pabellón Psiquiátrico, activa entre 1986 i 1992. La pel.lícula és un retrat íntim i respectuós al voltant de la idea del reconeixement anhelat, del circ televisiu i els efectes de la fama transitòria, del mite de l'artista ofegat per l'èxit, que retrata el camí d’un jove artista cordovès fins aconseguir un reconeixement que, quan arriba, no s’assembla massa al somiat. Un personatge desbordant que no va ser la típica joguina trencada, sinó un ésser humà engolit per la societat de l'espectacle.

Lo documental se va estrenar el passat mes de novembre dins del SEFF - Festival de Cine Europeo de Sevilla, on va rebre el segon premi Imagenera, i s’ha projectat al Festival Iberoamericano de Huelva i el REC - Festival Internacional de Cinema de Tarragona. Lo dissabte 17 de gener a les 20:00, Centre d’Art Lo Pati acull l’estrena al territori, amb la presència del director.

Entrada gratuïta

Més informació: 
www.lopati.cat

  

Et pot interessar

Exposició 'Terraltines. El rostre femení de la Terra Alta'
Del 4 al 26 d’abril
Horta de Sant Joan
Cocó de la Gralla - Mas de Barberans
Divendres 10 d'abril, 11h
Mas de Barberans
Divendres 17 d'abril, 20:30h
Tortosa
La nena dels pardals
Dissabte 9 de maig, 20h
Tortosa
Exposició 'Abstracció' de Josep Bernat
Del 14 de març al 26 d'abril
Tortosa
Exposició 'The garden of delights' de Raluca Buzura
Del 6 de març al 13 d'abril
Tortosa
Instal·lació 'Jo soc allò prohibit' d'Isaki Lacuesta - Lo Pati 2020
Del 15 de febrer al 3 de maig
Amposta