AGENDA
Arts
'Patuchas, el hombre de los mil limons', d'Asbel Esteve
2015
Dissabte 17 de gener, 20h
  • Amposta
Centre d'Art Lo Pati

Cinema al Pati amb 'Patuchas, el hombre de los mil limones'

En el marc del Cicle de Cinema al Pati, projecció de la pel·lícula 'Patuchas: el hombre de los mil limones', de l'artista i realitzador ampostí Asbel Esteve (Amposta, 1979), seleccionada al Festival de Cine Europeo de Sevilla. 

Esteve ha passat l'últim any submergit en la concepció d'un documental sobre la figura del desaparegut Juan Antonio Castillo, àlies “El Patuchas” i popularment conegut com a Juan Antonio Canta, líder de la banda de pop Pabellón Psiquiátrico, activa entre 1986 i 1992. La pel.lícula és un retrat íntim i respectuós al voltant de la idea del reconeixement anhelat, del circ televisiu i els efectes de la fama transitòria, del mite de l'artista ofegat per l'èxit, que retrata el camí d’un jove artista cordovès fins aconseguir un reconeixement que, quan arriba, no s’assembla massa al somiat. Un personatge desbordant que no va ser la típica joguina trencada, sinó un ésser humà engolit per la societat de l'espectacle.

Lo documental se va estrenar el passat mes de novembre dins del SEFF - Festival de Cine Europeo de Sevilla, on va rebre el segon premi Imagenera, i s’ha projectat al Festival Iberoamericano de Huelva i el REC - Festival Internacional de Cinema de Tarragona. Lo dissabte 17 de gener a les 20:00, Centre d’Art Lo Pati acull l’estrena al territori, amb la presència del director.

Entrada gratuïta

Més informació: 
www.lopati.cat

  

Et pot interessar

II Festa de l'Ecoturisme del Delta de l'Ebre - 2020
Dies 6, 7 i 8 de març
Sant Jaume d'Enveja
Cocó de la Gralla - Mas de Barberans
Divendres 10 d'abril, 11h
Mas de Barberans
Montse Castellà
Diumenge 8 de març, 19h
La Ràpita
MónNatura Delta de l’Ebre
Del 19 al 23 de febrer
Amposta
6a Ruta de Tapes - Jesús 2020
Del 14 al 16 i del 21 al 23 de febrer
Jesús
Diumenge 23 de febrer, 11h
Roquetes
Carnaval - Roquetes 2020
Dissabte 22 de febrer
Roquetes