AGENDA
Arts
Exposició '#digitallandscapes'
2015
Del 28 d'agost al 19 de setembre
  • Amposta
Centre d'Art Lo Pati

Exposició #digital landscapes

En el marc d'Eufònic, exposició #digitallandscapes, una mostra col·lectiva que inclou cinc peces de videocreació que es podran veure dins cinc coeteres construïdes expressament amb obra dins l’espai expositiu de Lo Pati. 

Es tracta d’una exposició col·lectiva internacional a cura de Iury Lech, director del festival MADATAC de Madrid (Muestra de Arte Digital Audiovisual y Tecnologías Avanzadas Contemporáneas), que inclou cinc peces de vídeocreació d’artistes com el grec Yiannis Kranidiotis, que s’apropia de pintures famoses per convertir-les en so audible; l’animació interactiva del danès Vibeke Bertelsen; el canadenc Hugues Clément, qui juga amb la contraposició d’elements aparentment oposats; o els americans Kimberly Burleigh, jugant amb el cinema experimental i la impossibilitat de ser representat; i Dennis H. Miller, explorant els elements primaris establerts per Kandinsky.

L’exposició es construeix com un relat que indaga en la relació entre paisatges reals i imaginats, entre escenaris existents i recreats, a través de treballs que exploren els lligams entre paisatge i creació digital, que juguen amb la percepció rítmica de la vista i de l’oïda.

Més informació: 
www.eufonic.net
www.lopati.cat

  

Et pot interessar

Exposició 'Terraltines. El rostre femení de la Terra Alta'
Del 4 al 26 d’abril
Horta de Sant Joan
Exposició 'Abstracció' de Josep Bernat
Del 14 de març al 26 d'abril
Tortosa
Cocó de la Gralla - Mas de Barberans
Divendres 10 d'abril, 11h
Mas de Barberans
Exposició 'The garden of delights' de Raluca Buzura
Del 6 de març al 13 d'abril
Tortosa
La nena dels pardals
Dissabte 9 de maig, 20h
Tortosa
Divendres 17 d'abril, 20:30h
Tortosa
Lo mercat del vinil de l'ermita - Ulldecona 2020
Diumenge 31 de maig
Ulldecona