Arts
,
2016
Del 23 de gener al 20 de febrer
Centre d'Art Lo Pati
Amposta

Exposició 'Lara Fluxà: Dissolution is the best solution for pollution'

Exposició 'Lara Fluxà: Dissolution is the best solution for pollution', projecte artístic de l'artista mallorquina Lara Fluxà, seleccionada a la convocatòria d’intervenció en relació amb la natura i el paisatge Sala Art Jove 2015, que, servint-se de les aigües contaminades del tram baix del riu Ebre, explora la idea de la consciència de risc. És a dir, explorar la possibilitat d’una negació conscient de les conseqüències associades a la contaminació de les aigües del riu.

El projecte es desenvolupa entorn el principi de la memòria de l’aigua, propi de la medicina homeopàtica, que estableix que l’aigua pot retenir el record de substàncies prèviament dissoltes. Seguint aquest principi, fa referència a la necessitat de valorar i recordar fets com el desastre ecològic, mediambiental i de seguretat sanitària que ha suposat l’activitat negligent d’Ercros Industrial (Flix), els efectes de la qual s’estenen més enllà del nucli. 

Inauguració: dissabte 23 de gener a les 20h, conjuntament amb les exposicions Cauty Said To Franco: What Time Is Love? i Sweet Home, d'Asbel Esteve, i hi haurà l'actuació de la banda Corte Moderno (Ediciones Populares, Barcelona).

Més informació: 
www.lopati.cat

  

  • imatge de control 1per1