Arts
,
2016
Del 14 de juliol al 9 d'octubre
Museu de Tortosa
Tortosa

Exposició 'Muntanyes'

En el marc del cicle 'Ebre, Art & Patrimoni', exposició 'Muntanyes' de Jep Colomé, amb fotografies de concepte analògic que volen acostar-se al purisme fotogràfic.

Les imatges realitzades amb càmera de 35 mm reben, des de l’inici, tractament digital. Així les sals de plata del negatiu i còpia són substituïdes per píxels i gotes de tinta que remeten al seleni.

Sinopsi: 
Muntanyes petites, potser massa petites perquè algú els diga muntanyes. Ja ho sé, natros, d’un tros de secà, en diem muntanyeta. Muntanyes de coscolls, argilagues i romer-les del coll de l’Alba, el Boix i també Cardó-; de pi i carrasques, d’estes poques. Més esveltes i frondoses són les del Port, més esquerpes i més mascles. De vegades, són tempestes; d’altres, vent i núvols, després, boires. La calma és una línia d’horitzó on apareix el Delta; a la Caramella, es guarden rostres a les roques; molt prompte surt la lluna al coll de l’Alba. Trossets de muntanyes, sentides, íntimes.Són les meues muntanyes i sé que no en trobaré de millors. És la meua visió. Un treball encara, realitzat al llarg d’un any. Mirada subjectiva, íntima i sentida.
 

Horari: 
De dimarts a divendres: de 10 a 13:30h
Dissabtes: de 17 a 20h
Diumenges i festius: d'11 a 13:30h 
*Inauguració: Dijous 14 de juliol, 20h 

Més informació: 
www.museudetortosa.cat
Telèfon: 977 510 146
  

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1