Arts
,
2015
Del 10 de desembre al 31 de gener
Museu de les Terres de l'Ebre
Amposta

Exposició 'Objectiu Terres de l'Ebre'

Exposició 'Objectiu Terres de l'Ebre', produïda pel col·lectiu Zoom Ebre, composta per 27 fotografies de nou fotògrafs que mostren –des de diferents mirades i punts de vista– la immensa diversitat patrimonial que atresora les Terres de l’Ebre; una terra plena d’identitats, valors i racons extraordinaris.  

En la mostra, veurem alguns dels espais més singulars del territori, com el Racó del Moro, les Coves Roges, la Refoia o el pla Abaria; el poble vell de Corbera d’Ebre o els camps d’Oliveres Mil·lenàries, on la petjada humana sempre ha estat present al llarg dels anys, tant en moments de foscor com de màxima esplendor. També hi trobarem algunes de les espècies animals que habiten al nostre territori, junt d’alguns dels oficis artesanals més singulars de les quatre comarques de l’Ebre.   

La convivència de treballs d’aquests nou autors, tan diferents entre sí, en un mateix projecte és fruit de la voluntat col·lectiva de mostrar algunes de les meravelles que ens envolten i de captar la bellesa d’alguns instants irrepetibles des d’una mirada fotogràfica i artística.

Aquesta mostra, que ja ha itinerat  per les Terres de l’Ebre, és la tercera de les exposicions fotogràfiques seleccionades a la convocatòria que ha impulsat el Museu de les Terres de l’Ebre per aquest 2015.

Inauguració: Dijous 10 de desembre, a les 19:30h 

Més informació: 
museuterresebre.cat
zoomebre.com

    

formulari esdevenimets agenda

Et pot interessar