Jump to navigation
Dissabte 20 de desembre, 17h
Dissabte 20 de desembre
Dies 19 i 20 de desembre
Del 3 al 20 de desembre
Diumenge 21 de desembre
Del 19 al 21 de desembre
Del 6 al 24 de desembre
Del 2 al 25 de novembre
Primera edició de la Fira Gastronòmica i Comercial GastroAdela.com de l'Ampolla, amb un cap de setmana de demostracions i degustacions culinàries, a més de descomptes especials i activitats per als infants.
Horari: Divendres: de 18 a 22h Dissabte: de 11 a 14h i de 17 a 23h Diumenge: de 11 a 14h i de 17 a 22h.
També es comptarà amb la col·laboració especial de la Fundació Alicia, així com, amb dos cuiners premiats amb 1 sol per la guia Repsol: Avelino Ramon (Restaurant Daluan) i en Jeroni Castell (Restaurant Les Moles), qui, a més, disposa d’una estrella Michelin. Gaudirem de la cuina d’en Vicent Guimerà, guanyador del concurs nacional del llagostí 2003 i actual cuiner de l’Antic Molí. També es comptarà amb Ly Leap, un dels millors innovadors de la cuina oriental a Catalunya, des del Restaurant Indochine.
Més informació: www.adela.cat info@adela.cat Telèfon: 609 725 781
*Organitza: AdElA (Associació d'Empresaris de l'Ampolla)