Menjar i beure
,
2015
De l'1 al 31 de maig
Bars i Restaurants
Serra del Montsià

I Jornades Gastronòmiques del Corder

I Jornades Gastronòmqiues del Corder amb un mes on els restaurants i bars oferiran menús amb el corder com a protagonista.

Restaurants i bars que hi participen:
Freginals
El Racó del Montsià
Ulldecona
L’Antic Molí
Les Moles
Alcanar
Chaparral
Hostal Montecarlo (Alcanar platja)
La Costa
Penya Barcelonista
Pepet
Racó de Jesús (Les Cases d’Alcanar)
Sant Carles de la Ràpita
Mar de Foc
Alberg La Ràpita
Can Mañà
Amposta
Can Paquita
Entre pa i pa
Hostal Bajo Ebro Can Bolet
Lo Pati d’Agustí
Temps de Terra
Santa Bàrbara
Hotel Diego
Carnisseries
Ulldecona
La Carnisseria
Alcanar
Carnisseria Montse (Les Cases d’Alcanar)
Agrobotiga (Les Cases d’Alcanar)
Sant Carles de la Ràpita
Carnisseries Lòpez
Amposta
Gremi de Carnissers d’Amposta
Godall
Carniserria Nicolas

*Les carnisseries col·laboradores tindran a la venda la carn i productes elaborats de Corder de la Serra del Montsià, aquests productes es presentaran dins les degustacions que tindran lloc als diferents pobles. Els productes principals seran els patés entre altres com croquetes, pintxos, hamburgueses, etc. Els diferents patés realitzats per les carnisseries col·laboradores són els següents:

Paté de Corder en Clementina d’Alcanar
Paté de Cabrit en Calmant d’Ulldecona
Paté de Corder en Mel de Freginals
Paté de Cabrit en Flor de Sal de les Salines de la Ràpita
Paté de Bou Brau en Crema d’Arròs d’Amposta

Els patés aniran acompanyats a les degustacions amb pa artesà en forn de llenya pel Forn de Pa Angel d’Ulldecona elaborat amb farina de Farines Escuin d’Amposta.