Jump to navigation
Del 22 de febrer al 21 d'abril
De l'11 al 21 d'abril
Del 18 al 22 d'abril
Divendres 12, 19 i 26 d'abril
Dissabte 27 d'abril
Dies 27 i 28 d'abril
Del 12 al 28 d'abril
Mes d'abril
Menú especial per a la nit de Cap d'any del Restaurant Delta Hotel de Deltebre, amb revetlla, música en directe i molta festa per donar la benvinguda al 2015.
Menú: - Plàtera de marisc amb mig llamàntol a la sal acompanyats de salsa romesco i llimona. - Crema de llagosta - Llobarro amb gamba roja al forn - Xarrup de llimona al cava - Melós de vedella amb foie i ceba caramelitzada - Troncs de gelat de nata garrapinyats amb daus de pinya confitada
*Celler: Som19 (D.O. Terra Alta) Resons (D.O. Montsant) Origen de Vallformosa (D.O. Cava)
- Cafè, carro de licors, dolç de Nadal i raïm de la sort.
La festa: Bossa cotilló, pantalla gegant per veure les campanades en directe, música de ball en directe amb trio Prisma. Regals durant la vetllada. Barra lliure. Pernil al tall amb pa i tomàquet. Gran font de xocolata amb fruites, dolç de la casa i escumes doles.
Preu: Revetlla de cap d'any: 100€ Revetlla de cap d'any + nit d'hotel: 140€
Més informació i reserves: informacio@deltahotel.net Telèfon: 977 48 00 46www.deltahotel.net