Menú Cap d'any - Delta Hotel

Menú especial per a la nit de Cap d'any del Restaurant Delta Hotel de Deltebre, amb revetlla, música en directe i molta festa per donar la benvinguda al 2015.
Menú:
- Plàtera de marisc amb mig llamàntol a la sal acompanyats de salsa romesco i llimona.
- Crema de llagosta
- Llobarro amb gamba roja al forn
- Xarrup de llimona al cava
- Melós de vedella amb foie i ceba caramelitzada
- Troncs de gelat de nata garrapinyats amb daus de pinya confitada
*Celler:
Som19 (D.O. Terra Alta)
Resons (D.O. Montsant)
Origen de Vallformosa (D.O. Cava)
- Cafè, carro de licors, dolç de Nadal i raïm de la sort.
La festa:
Bossa cotilló, pantalla gegant per veure les campanades en directe, música de ball en directe amb trio Prisma.
Regals durant la vetllada.
Barra lliure.
Pernil al tall amb pa i tomàquet.
Gran font de xocolata amb fruites, dolç de la casa i escumes doles.
Preu:
Revetlla de cap d'any: 100€
Revetlla de cap d'any + nit d'hotel: 140€
Més informació i reserves:
informacio@deltahotel.net
Telèfon: 977 48 00 46
www.deltahotel.net
Aquesta web utilitza les cookies _ga/_utm propietat de Google Analytics, persistents durant 2 anys, per habilitar la funció de control de visites úniques amb la finalitat de facilitar-li la navegació pel lloc web. Si continua navegant considerem que està d'acord amb el seu ús. Podrà revocar el consentiment i obtenir més informació consultant la nostra Política de cookies.