Menjar i beure
,
2014
Dimecres 31 de desembre, 21h
Restaurant Delta Hotel
Deltebre

Menú Cap d'any - Delta Hotel

Menú especial per a la nit de Cap d'any del Restaurant Delta Hotel de Deltebre, amb revetlla, música en directe i molta festa per donar la benvinguda al 2015. 

Menú: 
- Plàtera de marisc amb mig llamàntol a la sal acompanyats de salsa romesco i llimona. 
- Crema de llagosta
- Llobarro amb gamba roja al forn
- Xarrup de llimona al cava
- Melós de vedella amb foie i ceba caramelitzada
- Troncs de gelat de nata garrapinyats amb daus de pinya confitada

*Celler: 
Som19 (D.O. Terra Alta) 
Resons (D.O. Montsant) 
Origen de Vallformosa (D.O. Cava) 

- Cafè, carro de licors, dolç de Nadal i raïm de la sort. 

La festa: 
Bossa cotilló, pantalla gegant per veure les campanades en directe, música de ball en directe amb trio Prisma. 
Regals durant la vetllada. 
Barra lliure. 
Pernil al tall amb pa i tomàquet. 
Gran font de xocolata amb fruites, dolç de la casa i escumes doles. 

Preu: 
Revetlla de cap d'any: 100€
Revetlla de cap d'any + nit d'hotel: 140€ 

Més informació i reserves: 
informacio@deltahotel.net
Telèfon: 977 48 00 46
www.deltahotel.net

  

  • imatge de control 1per1