Menjar i beure
,
2016
Diumenge 31 de desembre
Hotel SB Corona
Tortosa

Menú de Cap d'Any - Hotel SB Corona

Menú especial per al sopar de Cap d'Any al restaurant de l'Hotel SB Corona Tortosa, amb campanades i festa fins la matinada. 

MENÚ
Ceviche de corbina amb cava brut nature
Crumble de pa especiat amb foie i chutney de mango
Broqueta de polp amb verdures i teriyaki

Entrant de mar: 
Bisque de llagostins a la flama

El Peix: 
Tac de rap a baixa temperatura amb el seu all cremat i cloïsses

La Carn: 
Filet de vedella amb salsa de castanyes, graten de patata i farcellet de verduretes del mercat

Els Postres: 
Tronquet de xocolata amb cor cruixent d'avellana
Torrons i neules de Nadal 

Celler: 
Aigües minerals
Blanc Sumarroca - DO Penedès
Lan Crianza D12 - DO Rioja
Cava Aria Brut Nature
Cafès i infusions

La festa
Raïm de la sort i cotilló
Música amb DJ fins la matinada
Bar obert amb combinats

Ressopó
Fartons amb xocolata
Pa amb tomàquet i pernil 

Serveis: 
Guarda-roba
Pàrquing gratuït (places limitades) 
Gran zona de terrassa - jardí 

Preu: 89€ (Iva inclòs) 
*Per realitzar la reserva caldrà abonar el 50% del total. 
La resta del pagament abans del dia 27 de desembre. 
El sopar començarà puntualment a les 21:30h (a les 21h s'obrirà l'accés al menjador) 
 

Més informació: 
www.hotelcoronatortosa.com
Telèfon: 977 58 04 33
corona@sbhotels.es

  • imatge de control 1per1