Jump to navigation
Mes de desembre
Del 8 de novembre al 31 de gener
Menú especial per al sopar de Cap d'Any al restaurant de l'Hotel SB Corona Tortosa, amb campanades i festa fins la matinada.
MENÚ Ceviche de corbina amb cava brut nature Crumble de pa especiat amb foie i chutney de mango Broqueta de polp amb verdures i teriyaki
Entrant de mar: Bisque de llagostins a la flama
El Peix: Tac de rap a baixa temperatura amb el seu all cremat i cloïsses
La Carn: Filet de vedella amb salsa de castanyes, graten de patata i farcellet de verduretes del mercat
Els Postres: Tronquet de xocolata amb cor cruixent d'avellana Torrons i neules de Nadal
Celler: Aigües minerals Blanc Sumarroca - DO Penedès Lan Crianza D12 - DO Rioja Cava Aria Brut Nature Cafès i infusions
La festa Raïm de la sort i cotilló Música amb DJ fins la matinada Bar obert amb combinats
Ressopó Fartons amb xocolata Pa amb tomàquet i pernil
Serveis: Guarda-roba Pàrquing gratuït (places limitades) Gran zona de terrassa - jardí
Preu: 89€ (Iva inclòs) *Per realitzar la reserva caldrà abonar el 50% del total. La resta del pagament abans del dia 27 de desembre. El sopar començarà puntualment a les 21:30h (a les 21h s'obrirà l'accés al menjador)
Més informació: www.hotelcoronatortosa.comTelèfon: 977 58 04 33 corona@sbhotels.es