Llibres
,
2016
Dijous 26 de maig, 19h
La 2 de Viladrich
Tortosa

Presentació del llibre 'Jo també veia Bola de Drac'

Presentació del llibre 'Jo també veia Bola de Drac' (ARA Llibres), de Josep M. Bunyol. La presentació anirà a càrrec de l'autor i de la periodista Anna Zaera. També tindrà lloc una sopresa musical a càrrec de la cantautora Montse Castellà. 

Sinopsi:
Recordes amb nostàlgia quan encara érem 6 milions i la feina ben feta no tenia fronteres? Ets dels que reia amb en Mikimoto, cantava emocionat «les veles s’inflaran» i va plorar d’alegria amb el gol d’en Koeman a Wembley? Aquest llibre és per a tu.
A les pàgines de 'Jo també veia Bola de drac' et retrobaràs amb Els joves i Mr. Bean, el Floquet de Neu i l’orca Ulisses, El Tricicle i La Trinca, el Cobi i en Goku, El zoo d’en Pitus i el Mecanoscrit del segon origen, els Sopa de Cabra i El Último de la Fila, el pendó de la Sue Ellen i en Magnum, les Teresines i El Terrat... Llamp de llamp de rellamp! Tots els records que han conformat el nostre imaginari col·lectiu!
Els dibuixos animats més emblemàtics, els llibres infantils i juvenils, els concursos de televisió, els programes de ràdio, les sintonies mítiques i els inspirats comentaris d’uns convidats d’excepció: Lyona, David Selvas, Toni de la Torre, Mazoni, Samanta Villar, Araceli Segarra... Una ruta per la nostàlgia catalana dels anys vuitanta i noranta. Benvingut a la teva història.
 
 

*Article relacionat Surtdecasa: 
Josep Maria Bunyol: "Teníem ganes de fer una ruta nostàlgica pels referents de la nostra infantesa"

  

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1