Música
,
2016
Diumenge 10 d'abril, 19h
La Lira Ampostina
Amposta

Recital de contrabaix amb Rafel Iniesta

En el marc dels actes amb motiu del cententari de La Lira Ampostina, recital de contrabaix a càrrec del professor Rafel Iniesta, acompanyat al piano per Clara Llop

Biografia: 
Nascut a Tortosa, inicia els seus estudis de música a l’edat de sis anys al Conservatori de la Diputació de Tarragona a Tortosa amb l’especialitat de percussió. Posteriorment, als nou anys, s’inicia amb el contrabaix de la mà del mestre Mario Lisarde, i compagina els dos instruments al llarg dels anys d’estudi, fins als disset anys. Membre de l’OEMUC (ara JONC Alevins), des dels catorze fins als disset i posteriorment titular de la JONC, orquestres en què va ser dirigit sota la batuta del mestre Manel Valdivieso, Antoni Ros­Marbà o Josep Pons.

Als disset anys entra al Conservatori Superior del Liceu de Barcelona on cursa els estudis superiors en l’especialitat de contrabaix amb Christoph Rahn, i on va tindre la gran sort de ser dirigit altra vegada per Manel Valdivieso, però també per Egmond Colomer, Daniel Mestre o Francesc Prat. Ha tocat i toca amb diverses formacions de tota índole, i ara mateix és membre del grup de música tradicional valenciana­fusió Solk i de l’Orquestra de Cambra de Tortosa i la de Tarragona.

Entrada lliure

Més informació: 
www.laliraampostina.com

  

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1