,
11/08/2015
Freak
LCG El señor de los anillos

Arriba el "Llinars Weekend" per als amants dels jocs

Si t'agrada jugar estàs de sort. Cada vegada hi ha més Jornades lúdiques al teu abast. Marc, propietari de la botiga virtual Mathom i col·laborador de l'esdeveniment, ens aproxima una proposta d'allò més suggerent, el Llinars Weekend.

"Des de fa ja 15 anys un grup d’amants del joc de cartes del Senyor dels Anells de la Terra Mitjana ens hem anat reunint un parell de cops a l’any per gaudir del nostre estimat joc de la ja desapareguda Joc Internacional. Hem anat fent torneigs regionals, nacionals i mundials, sempre desplaçant-nos a diversos indrets per jugar, on un dels més habituals és la casa de Colònies Mogent, a Llinars del Vallés.
Aquest any hem volgut anar més lluny. Aprofitant la avinentesa amb els creadors del fòrum Susurros del Bosque Viejo, hem creat un esdeveniment paral·lel on tindrem tota una munió de jugadors del nou Senyor dels Anells LCG.
I per si això no fos prou, aprofitant que sempre tenim acompanyants i famílies que venen a fer turisme i a jugar pel seu compte a d’altres jocs de taula, hem volgut reservar la totalitat de la casa de Colònies per convidar a qui n’estigui interessat a venir a passar un cap de setmana lúdic en aquest indret.


Per a això comptem amb la col·laboració del Club Amatent i la seva Ludoteca (més de 200 jocs), i del Club el Dado Enroscado. Tots plegats ens ajudaran a tenir una estança plàcida i lúdica.
La Casa de Colònies Mogent és una antiga escola dels Maristes, situada als afores de Llinars del Vallés, que ens ofereix totes les comoditats per gaudir del que més ens agrada. Disposem de 150 places amb habitacions per a 2, 3 i 4 persones. 8 sales per a nosaltres sols, 2 amb capacitat de 30-40 persones i 6 per a 25-30. Una piscina per a moments d’esbarjo, i un entorn únic al peu del Montseny i el Montnegre.
L’esdeveniment es celebrarà el cap de setmana de la Diada, de l’onze al tretze de setembre, i tindrem l’oportunitat de jugar sense pausa durant 48 hores seguides.
El nombre de sales de què disposem és ideal per si es volen fer partides de rol o llargues “campanyes” a un joc concret, ja que es poden assignar espais exclusius per a qui necessiti més tranquil·litat, a més l’indret de la trobada és immillorable per a rol en viu o d’altres propostes, ja que a l'estar als afores no molestarem a ningú i podrem campar al nostre gust.
Un cap de setmana perfecte per jugar també a jocs de llarga durada. No haurem de preocupar-nos de res; a la mateixa casa ens ofereixen la opció d’allotjar-nos els dos dies a pensió complerta per 75€. També hi ha altres opcions més econòmiques per a qui vulgui, sense àpats, o fins i tot d’acampada.
No volem obligar a ningú a jugar torneigs que no desitgi, però també en tenim uns quants de preparats. De moment, tenim ja dos sales reservades, per als dos Jocs del Senyor dels Anells de cartes, amb activitats que completen els dos dies. Torneigs de Cacao, Sushi Go, Dice Masters i Wings of Glory, i activitats interessants com partides nocturnes al Zombicide. Es poden fer més torneigs programats? Si, només teniu que proposar-ho, assistir-hi i tenir un mínim de participants, nosaltres us posarem mitjans per a dur-lo a terme.
Així que si necessiteu desconnectar, o acabar d’una vegada una partida a aquell joc que se us resisteix, conèixer nous jocs, o simplement gaudir d’un cap de setmana sense preocupacions, aquí teniu una bona oportunitat per a fer-ho possible."

Aquí teniu el formulari d’inscripció.
http://llinarsweekend.blogspot.com.es/

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

Parlarem de cómics, llibres, rol, sèries, jocs de taula, jocs d'ordinador, wargames, pel·lícules... Tot allò que fa que tuns pares et miren raro i es pregunten quan creixeràs!

30/03/2016
La rueda de Sino parece ser que dejó de funcionar. Las cinco dimensiones que albergaba estallaron. Su guardián tembló al ver que las criaturas de las distintas dimensiones que allí habitaban podían comenzar a entremezclarse entre sí.
18/02/2016
L'editorial Nosolorol, coneguda per la seva aposta ferma en jocs de rol elaborats per autors nacionals, està a punt de publicar 'Reflejo', un joc on dos Terres paral·leles conviuen sent-ne una el reflex fosc de l'altra.
18/01/2016
Si ets fan de la saga Star Wars i després de veure Force Awakens t'has quedat amb ganes de molt més, a Delta and Dragons t'oferim una guia de supervivència per suportar l'espera fins l'arribada del capítol VIII.
11/08/2015
Si t'agrada jugar estàs de sort. Cada vegada hi ha més Jornades lúdiques al teu abast. Marc, propietari de la botiga virtual Mathom i col·laborador de l'esdeveniment, ens aproxima una proposta d'allò més suggerent, el Llinars Weekend.
16/05/2015
Acaba de aparecer en el panorama de los juegos de mesa, bajo la mano de una editorial recién nacida, un juego que nos convertirá en mecenas de los más grandes artistas, intelectuales y científicos de la historia.
17/04/2015
Hype: Sustantiu masculí. Dit de les espectatives altes que hom es fa sobre una pel·lícula, sèrie, joc, còmic, llibre.
25/03/2015
Delta and Dragons se sumerge en las entrañas de la editorial madrileña NOSOLOROL para everiguar si han contactado con algún primigenio que les haya concedido los secretos de la creación de juegos de rol y salir con cordura de ello.