,
23/08/2012
Freak

Fa molt, molt de temps... a una galàxia molt, molt llunyana...

Qui no coneix aquestes paraules? Qui ni les ha sentit algun cop a la seva vida? Sí, avui parlarem sobre Star Wars. Però no ens interessarem pel llegat dels Skywalker, no. Estem aquí per parlar sobre com podem escriure el nostre propi llegat dintre d’aquest prolífer univers de ficció. Avui parlarem de l’Star Wars The Old Republic el MMORPG.

 
Lo cualo? Per parts. Els MMORPG o Massive Multiplayer Online Role Playing Game són una tipologia de videojocs on, com el seu nom indica, es juga conjuntament amb altres usuaris o jugadors i on, com en tot bon joc de rol, s’encarna un personatge o heroi des d’un inici més aviat pobre fins al final on aquell personatge que varem crear esdevé heroi de la galàxia.
 
En aquest cas, estem dintre de la Antiga República. Uns 4000 anys abans de les pel•lícules. Hi ha una calma tensa, una guerra freda entre la República Galàctica democràtica i pacifica; i L’Imperi Sith Autoritari i dèspota. Dintre d’aquest marc d’acció podem interpretar papers del més variat ventall. Des d’un soldat de les forces especials Republicanes o un contrabandista hàbil i picardiós, fins a un agent secret imperial o un caça recompenses amb el cor gelat i el gallet fàcil...
 
Tractament a banda tenen els Jedis i els Sith. Qui no ha somniat en tenir una espasa de llum? Aquí la pots tenir i explorar els camins que marca la Força.
Actualment aquest videojoc funciona amb el format de quotes mensuals. Però des de la companyia s’ha fet oficial que a partir de l’octubre es farà un salt qualitatiu i es passarà al format tant de moda ara del free to play, o jugar gratis i abonar els continguts addicionals que vagin traient.
 
Si aquest magnífic videojoc té una pega és que actualment solament es poc jugar amb tres idiomes. L’Anglès, l’Alemany i el Frances. Però si aquesta barrera idiomàtica no es un problema per a tu i t’agrada l’univers de Lucas. Aquest és el teu joc...
 
Que la Força t’acompanyi.
 
  
*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

Parlarem de cómics, llibres, rol, sèries, jocs de taula, jocs d'ordinador, wargames, pel·lícules... Tot allò que fa que tuns pares et miren raro i es pregunten quan creixeràs!

30/03/2016
La rueda de Sino parece ser que dejó de funcionar. Las cinco dimensiones que albergaba estallaron. Su guardián tembló al ver que las criaturas de las distintas dimensiones que allí habitaban podían comenzar a entremezclarse entre sí.
18/02/2016
L'editorial Nosolorol, coneguda per la seva aposta ferma en jocs de rol elaborats per autors nacionals, està a punt de publicar 'Reflejo', un joc on dos Terres paral·leles conviuen sent-ne una el reflex fosc de l'altra.
18/01/2016
Si ets fan de la saga Star Wars i després de veure Force Awakens t'has quedat amb ganes de molt més, a Delta and Dragons t'oferim una guia de supervivència per suportar l'espera fins l'arribada del capítol VIII.
11/08/2015
Si t'agrada jugar estàs de sort. Cada vegada hi ha més Jornades lúdiques al teu abast. Marc, propietari de la botiga virtual Mathom i col·laborador de l'esdeveniment, ens aproxima una proposta d'allò més suggerent, el Llinars Weekend.
16/05/2015
Acaba de aparecer en el panorama de los juegos de mesa, bajo la mano de una editorial recién nacida, un juego que nos convertirá en mecenas de los más grandes artistas, intelectuales y científicos de la historia.
17/04/2015
Hype: Sustantiu masculí. Dit de les espectatives altes que hom es fa sobre una pel·lícula, sèrie, joc, còmic, llibre.
25/03/2015
Delta and Dragons se sumerge en las entrañas de la editorial madrileña NOSOLOROL para everiguar si han contactado con algún primigenio que les haya concedido los secretos de la creación de juegos de rol y salir con cordura de ello.