,
12/09/2014
Freak
II Jornades Lúdiques

II Jornades Lúdiques Desperta Ferro

Si has somiat alguna vegada a ser un súper heroi o un investigador de secrets inconfessables ara en tens l'oportunitat a les II Jornades Lúdiques Desperta Ferro. Aquesta iniciativa té la intenció de fomentar el gust i l'afició pels jocs de taula, de rol, de miniatures i de cartes.

Tant si t'agrada jugar a aquests tipus de joc com si tens curiositat per fer-ho, aquest esdeveniment et permetrà conèixer desenes de jugadors i un local, el del Gremi Lúdic Despertaferro, on podràs dur a terme les teves partides.

El 19 de setembre podràs posar-te a la pell d'agents especials (Dreamraiders) que “cavalquen” pels somnis de l'altra gent per resoldre conflictes al més pur estil “Origen”. Si ets més de Robots i monstres gegants tindràs l'opció de lluitar contra éssers aberrants com els Primigenis de “La crida de Cthulhu” però amb armes gegantines i tecnologia de fantasia mercès a Cthulhutech.

Per al matí del dia 20 tenim, de menú, Mouse Guard i Cyberpunk. Si tens ganes de viure una aventura heroica amb éssers diminuts no ho dubtis i posa't a la pell d'un ratolí amb Mouse Guard i gaudiràs de les dificultats èpiques de la vida quotidiana. Si et va la ciència ficció obscura més que l'Edat Mitjana, et recomanem Cyberpunk. Enfronta't a Macrocorporacions i sobreviu a un món on els éssers humans es carreguen de ciberimplants i viuen al límit.

Prefereixes els jocs de taula? Cap problema. Vine a provar X-Wing, el joc d'estratègia de les naus d'Star Wars; o Infinity, el joc de guerra futurista amb miniatures de plom. També tindrem espai per al joc de cartes Magic. I per als més menuts, jocs familiars i infantils que correrà a càrrec de Circ Joguines. Tampoc ens oblidem de Warhammer Apocalypse el mític joc d'estratègia per als estrategues més durs.

I quan arribi la tarda ens espera El Fin del Mundo, el joc de supervivència en què et pots interpretar a tu mateix, també el flamant joc de rol de FantasyFlight Star Wars, Age of Rebelion i, com no, la gran estrella dels jocs de rol Dungeons & Dragons cinquena edició que promet tornar a enganxar als amants de les masmorres a la saga que ha iniciat a milers de persones a l'afició rolera. Dungeons & Dragons torna més fort que mai!

Quan comenci a caure la nit podreu gaudir del III Gran Torneig d'Arts Marcials i també d'una partida de rol en viu.

El diumenge 21 toca pair amb el joc d'humor Paranoia en què els personatges encarnaran ciutadans d'un Estat controlat per un ordinador paranoic que veu comunistes i conspiracions per tot arreu i que premia a aquells que descobreixen als enemics de l'Estat.

Si t'agraden les històries de prediccions toca Fallout-Exodus i prepara't per viure en el món després del 2102 i l'acompliment de la predicció del calendari Maia.

Però si prefereixes alguna altra cosa tornem amb més X-Wing, Magic, Warhammer 40K i com a curiositat, Molkky un joc de bitlles un tant diferent.

 

Per a més informació:

https://ca-es.facebook.com/gldespertaferro

Durant les Jornades hi haurà servei de barra amb begudes a preu popular / També mercadet de compra-venda de jocs de segona mà i molt més

 

Si busques algun d'aquests jocs el podràs trobar a Mathom

 

 

 

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

Parlarem de cómics, llibres, rol, sèries, jocs de taula, jocs d'ordinador, wargames, pel·lícules... Tot allò que fa que tuns pares et miren raro i es pregunten quan creixeràs!

30/03/2016
La rueda de Sino parece ser que dejó de funcionar. Las cinco dimensiones que albergaba estallaron. Su guardián tembló al ver que las criaturas de las distintas dimensiones que allí habitaban podían comenzar a entremezclarse entre sí.
18/02/2016
L'editorial Nosolorol, coneguda per la seva aposta ferma en jocs de rol elaborats per autors nacionals, està a punt de publicar 'Reflejo', un joc on dos Terres paral·leles conviuen sent-ne una el reflex fosc de l'altra.
18/01/2016
Si ets fan de la saga Star Wars i després de veure Force Awakens t'has quedat amb ganes de molt més, a Delta and Dragons t'oferim una guia de supervivència per suportar l'espera fins l'arribada del capítol VIII.
11/08/2015
Si t'agrada jugar estàs de sort. Cada vegada hi ha més Jornades lúdiques al teu abast. Marc, propietari de la botiga virtual Mathom i col·laborador de l'esdeveniment, ens aproxima una proposta d'allò més suggerent, el Llinars Weekend.
16/05/2015
Acaba de aparecer en el panorama de los juegos de mesa, bajo la mano de una editorial recién nacida, un juego que nos convertirá en mecenas de los más grandes artistas, intelectuales y científicos de la historia.
17/04/2015
Hype: Sustantiu masculí. Dit de les espectatives altes que hom es fa sobre una pel·lícula, sèrie, joc, còmic, llibre.
25/03/2015
Delta and Dragons se sumerge en las entrañas de la editorial madrileña NOSOLOROL para everiguar si han contactado con algún primigenio que les haya concedido los secretos de la creación de juegos de rol y salir con cordura de ello.