,
11/06/2013
Freak

On puc anar a jugar

Un dels problemes que ens trobem la gent que ens agrada a jugar a jocs de taula, wargames o jocs de rol (no em refereixo a "Metges i enfermeres versió adulta", això ho deixo al bloc de SexeSenseTabús... tot i que pensant'ho potser algun dia es pot fer un "crossover"...) és trobar gent que quadri horaris amb els teus. La feina, els estudis, la parella, les obligacions, la vida ... al final el temps es fa un be preciós de difícil accés i cada cop costa més trobar gent per poder jugar.

Per les nostres terres hi ha associacions que es dediquen a promoure aquest tipus d'activitats i segur que allí es pot trobar gent per iniciar-se, jugar o provar molts de jocs. Així que avui més que un article sobre un joc simplement ficaré un llistat de les associacions que hi ha per aquí:

 

Gremi Lúdic Desperta Ferro  

http://gldespertaferro.org/
Facebook: https://www.facebook.com/gldespertaferro
Associació afincada a Roquetes especialitzada en jocs de taula i rol especialment però amb molta presència de jocs de cartes col·leccionables i wargames tàctics.

 

Ajjerre: Baronia d'Entença

http://labaronia.mforos.com/
Facebook: https://www.facebook.com/pages/Ajjerre-Baronia-dEntença/
Associació amb més de 10 anys d'història a Mora d'Ebre. Centrada amb Magic: The Gathering i Wargames, organitzen campionats amb molta regularitat.

AJJEIA

Facebook: https://www.facebook.com/ajjeia.associacio
Associó d'Amposta centrada en jocs d'estratègia, rol i softcombat.

 

Desconec de l'existència d'alguna més, així que si en coneixeu alguna més, no dubteu en fer-m'ho saber i ho actualitzo.

Ens llegim!

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

Parlarem de cómics, llibres, rol, sèries, jocs de taula, jocs d'ordinador, wargames, pel·lícules... Tot allò que fa que tuns pares et miren raro i es pregunten quan creixeràs!

30/03/2016
La rueda de Sino parece ser que dejó de funcionar. Las cinco dimensiones que albergaba estallaron. Su guardián tembló al ver que las criaturas de las distintas dimensiones que allí habitaban podían comenzar a entremezclarse entre sí.
18/02/2016
L'editorial Nosolorol, coneguda per la seva aposta ferma en jocs de rol elaborats per autors nacionals, està a punt de publicar 'Reflejo', un joc on dos Terres paral·leles conviuen sent-ne una el reflex fosc de l'altra.
18/01/2016
Si ets fan de la saga Star Wars i després de veure Force Awakens t'has quedat amb ganes de molt més, a Delta and Dragons t'oferim una guia de supervivència per suportar l'espera fins l'arribada del capítol VIII.
11/08/2015
Si t'agrada jugar estàs de sort. Cada vegada hi ha més Jornades lúdiques al teu abast. Marc, propietari de la botiga virtual Mathom i col·laborador de l'esdeveniment, ens aproxima una proposta d'allò més suggerent, el Llinars Weekend.
16/05/2015
Acaba de aparecer en el panorama de los juegos de mesa, bajo la mano de una editorial recién nacida, un juego que nos convertirá en mecenas de los más grandes artistas, intelectuales y científicos de la historia.
17/04/2015
Hype: Sustantiu masculí. Dit de les espectatives altes que hom es fa sobre una pel·lícula, sèrie, joc, còmic, llibre.
25/03/2015
Delta and Dragons se sumerge en las entrañas de la editorial madrileña NOSOLOROL para everiguar si han contactado con algún primigenio que les haya concedido los secretos de la creación de juegos de rol y salir con cordura de ello.