Gala Musical del 15è aniversari de la Xarxa Ulldecona

03/01/2019
Teatre Orfeó Montsià d'Ulldecona. La Roda Produccions.

Com a colofó a l'any teatral que s'ha acabat i dins la seva programació estable, aquest mes de desembre s'ha realitzat a la ciutat d'Ulldecona la tan esperada gala musical amb motiu de la celebració del seu 15è aniversari (2004-2019) de ‘Dissabtes de teatre’ (teatre, música, circ, màgia, titelles ...) que organitza Ull de teatre Grup escènic, Xarxa Ulldecona, una gala que s'ha anat gestant al llarg de l'any sota la supervisió i tutela del seu responsable Jaume Coll i que ha sabut combinar una sèrie d'artistes amb molt talent al costat de joves promeses en un espectacle dirigit per La Roda produccions.

Tot un homenatge a aquests 15 d'anys d'història amb una gran festa plena de llum, color, música, humor i coreografies que va deixar impressionat el públic que va omplir completament l'aforament de la sala (600 espectadors). Menció especial mereixen el seu ajuntament per la seva implicació, establiments col•laboradors i totes aquelles persones que integren aquesta gran família que és la Xarxa Ulldecona.

La Roda produccions és una companyia fundada el 2001 sota la direcció de Dani Cherta i Jordi González i que, durant aquest temps, han creat una quinzena d'espectacles familiars que s'han estrenat a Catalunya i han recorregut amb ells per tot l'estat espanyol.

Resum de la Gala. Una gala conduïda per dos mestres de cerimònies d'excepció: Carol Rovira, actriu i cantant, que actualment interpreta un personatge a la sèrie 'Amar es para siempre' a la cadena de televisió Antena 3, i Jordi González, fundador de la companyia La Roda produccions i actor, que tornarà a trepitjar aquest mateix escenari en el mes de gener amb el seu actual espectacle 'El vestit nou de l'emperador'.

La part còmica de la gala va ser a càrrec de Maria Garrido, actriu de la companyia La Cubana (2003-2014) que compta en la seva llarga trajectòria amb obres com 'Cómeme el coco negro', i que va ser el nexe d'unió entre el públic i les diferents actuacions musicals.

La formació musical Dream Kids, composta per Delia Benito, Arnau Morera, Roger Sahuquillo, Abril Morera i Anna Cartoixà, 5 joves talents que van posar el ritme amb les seves coreografies i les seves estupendes veus, actualment de gira amb el seu espectacle 'Gospel for kids'.

L'actriu i cantant Mone, amb un ampli historial en cinema, televisió i teatre musical, Premi Butaca 2014 com a millor actriu de musical, compta en les seves interpretacions amb espectacles musicals tan coneguts com 'Mamma mia' o 'La bella i la bèstia'.

La cantant Nerea Rodríguez, ex participant del programa televisiu més exitós d'Espanya 'Operación triunfo 2017' i que acaba de publicar el que és el seu primer treball musical i, per tant, la seva carta de presentació, a la vegada interpreta el paper protagonista de l'obra de teatre musical 'La llamada'. La seva carrera està enlairant-se com a cantant i com a actriu, la seva altra gran passió.

El cantant Raoul Vázquez, ex participant també del programa televisiu 'Operación triunfo 2017', sent l'últim d'ells a publicar una cançó a duo juntament amb la seva amiga Betlem Aguilera (no és la primera vegada que col•laboren junts), en el que ha estat el seu debut musical després del pas per l'acadèmia. La seva primera aparició televisiva va ser en la quarta edició del programa de telecinco 'La Voz', en la qual ja va demostrar la seva passió per la música.

No podia faltar un sorteig amb el qual els components de la Xarxa Ulldecona premiaven la fidelitat del públic durant aquests quinze primers anys, així com les felicitacions a l'escenari per part de nombrosos actors i actrius que al llarg del temps han passat pel seu teatre, també per part de l'alcaldessa de la ciutat Núria Ventura i el vicepresident de la Fundació Xarxa d'espectacle infantil i juvenil de Catalunya, Jaume Amigó i Duran.

Per finalitzar la gala, es va presentar un pastís gegant que va ser repartit entre el públic assistent mentre s'efectuava la signatura d'autògrafs dels músics participants al vestíbul del teatre.

Direcció: La Roda Produccions.
Escenari: Teatre Orfeó Montsià d’Ulldecona.
Resum fotogràfic: Ernest Sesé 'Les Meues Fotografies'

Sèrie completa de la Gala a  Ernest Sesé -Fotografies-

 

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.