'Immortal'

25/03/2019
Comèdia Dramàtica Futurista interpretada per Bruno Oro (Monòleg Teatral)

Seguint amb la programació estable (gener-juliol) d'arts escèniques a la ciutat d'Amposta, comarca del Montsià, s'ha representat al Teatre Auditori de La Lira Ampostina la que és la seva obra més emblemàtica aquesta temporada, ‘Immortal’ a càrrec del conegut actor televisiu Bruno Oro.

L'obra és una comèdia dramàtica futurista on l'actor es desdoblarà en multitud de personatges que gaudiran, patiran o s'enfrontaran a la immortalitat. És el primer solo teatral de Bruno Oro, conegut actor que va començar la seva carrera professional l'any 2000 i que compta des de llavors en el seu haver amb nombroses actuacions en ràdio, teatre, cinema i televisió. Es va donar a conèixer al gran públic per les seves imitacions a la sèrie de tv3  'Polònia', que li van valer un premi Ondas, entre d'altres reconeixements. Una altra faceta de l'actor no tan coneguda és la seva vocació de cantant i compositor musical, amb 3 discos editats.

Afegir que en aquesta ocasió l'afluència de públic a l'espectacle va ser notable, el que evidencia el ganxo d'aquest actor català. Així com agrair a la regidora de cultura, Inés Martí, de l'Ajuntament de la ciutat per les facilitats ofertes per poder fotografiar l'espectacle.

Sinopsi: Què faries si tinguessis tot el temps del món?
                Què faries si haguessis de aguantar el teu sogre fins a la fi dels temps?
                Què faries si haguessis de treballar en aquella feina que no t'agrada 200 anys més?
                Que faràs quan els teus propis fills ja siguin besavis?

Repartiment: Bruno Oro.
Autor: Marc Angelet i Alejo Levis.
Direcció: Marc Angelet.
Producció: Hause & Richman Stage Producers.
Escenari: Teatre Auditori de la Lira Ampostina.

*Resum fotogràfic: Ernest Sesé 'Les Meues Fotografies'

Sèrie completa de l'espectacleErnest Sesé -Fotografies-

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.