' inTarsi '

27/07/2017
Espectacle de circ en sala amb acròbates en continu moviment.

Tancant la seva extensa programació del primer semestre (gener-juny 2017) el Teatre Auditori Felip Pedrell de la ciutat de Tortosa, capital de la comarca del Baix Ebre (Tarragona), ens presenta ‘inTarsi’, un espectacle de circ contemporani en sala, a càrrec de la Companyia de Circ ‘eia’.

Aquesta companyia d'acròbates compta amb vuit anys de trajectòria i tres espectacles en el seu haver que han estat representats en 12 països diferents.

Sobre l'escenari es barregen la dansa, el teatre físic i sobretot les arts del circ amb equilibris acrobàtics, un espectacle en continu moviment, reflexiu i visceral, impregnat d'un humor molt tendre. Així enfoquen el procés de creació els components de la companyia, un ull mira enrere, al passat, als grans moments del circ tradicional i l'altre es projecta endavant, cap a un futur d'investigació i transformació.

inTarsi va guanyar el premi especial del jurat en la setena edició dels Premis Zirkolika de Catalunya 2016, i aquest mateix any ha estat premiat amb el Premi Max de les Arts Escèniques 2017 al millor espectacle revelació.

Resum de l'espectacle: Construir i de-construir, no caure i no deixar caure, transformar i re-transformar ... Quatre acròbates, entre proesa i bogeria, ens porten a un univers habitat per fragments de vida. La solitud, el compartir, el conviure, són part del viatge evocat mitjançant de la dansa, el teatre físic i, sobretot, les arts del circ (portés acrobàtics, banquina, mini-tramp, bàscula).

Contagiant-nos en tot moment amb un humor tendre, els quatre personatges investiguen amb uns elements escenogràfics en contínua metamorfosi.

Un circ en continu moviment, un espectacle reflexiu i visceral, una invitació a compartir una experiència humana.

Idea original:  Companyia de Circ ‘eia’.
Direcció:  Companyia de Circ ‘eia’ i Jordi Aspa.
Intèrprets:  Armando Rabanera, Fabio Nicolini,  Fabrizio Giannini i Manel Rosés.
Direcció musical:  Cristiano Della Monica.
Coreografia:  Michelle Man.
Col·laboradors artístics: Roberto Magro, James Hewison, Giulia Venosa – Oiné Ensamble.
Il·luminació:  Sarah Filmer “SANKEY”.
Escenografia:  Companyia de Circ ‘eia’ i El Taller del Lagarto.
Producció: Companyia de Circ ‘eia’ i La Destil·leria.
Escenari:  Teatre Auditori Felip Pedrell de Tortosa.

Resumen fotogràfic Ernest Sesé 'Les Meues Fotografies'

Sèrie completa de l'espectacle a  Ernest Sesé -Fotografies-

 

 

 

 

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.