' La distància entre el llamp i el tro '

14/05/2017
Obra Teatral. Interpretada por la companyia La Danesa.

Seguint amb la variada programació anual d'espectacles a la ciutat d'Amposta organitzada pel seu ajuntament a través de l'àrea de cultura s'ha ofert l'obra teatral ‘La distància entre el llamp i el tro’ al Teatre Auditori de La Lira Ampostina, representada per la companyia La Danesa, companyia professional que en aquest el seu segon espectacle ens conviden a qüestionar la nostra capacitat de prendre decisions que ens transcendeixin com a individus. Què som capaços de fer en pro del bé comú? De vegades cal prendre decisions urgents i greus assumint que no som herois

A un guió gens fàcil d'executar pel seu caràcter apocalíptic s'uneix un potent acompanyament musical, la senzillesa escenogràfica i la mesurada il•luminació.

Resum de l'obra: El teu país et necessita. El teu país necessita voluntaris per vigilar que no patim l'incendi dels incendis. Els boscos estan secs, tan secs, que la més mínima guspira pot dur el país al cataclisme ecològic.
Blanca, Ferran i Celi, els protagonistes de la història, s'han fet voluntaris. Voluntaris repartits de tres en tres en refugis vigia per tots els boscos del territori per a intentar salvar-nos. Cabanes de vigilància finançades per la Unió. Tots tres hauran de prendre la decisió més dura de les seves vides en la distància entre el llamp i el tro.

La distància entre el llamp i el tro és una faula, una cançó de rock fi de segle. Els tres personatges principals fugen de la febre que els pertorba en les seves vides a la ciutat. Fugen cap a l'última oportunitat de redempció en un projecte de voluntariat. I es veuran en l'obligació d'assumir fets. Fets importants, davant si mateixos, respecte al seu propi futur, i també respecte al seu passat. Hauran de decidir-se, hauran de plantejar-se si deixen de fugir o si tenen una altra oportunitat en algun altre lloc del món.

Autor:  Jumon Erra.
Direcció:  Jumon Erra i Elena Fortuny.
Actors:  Jordi Brunet, Eva Cartanyà, Elena Fortuny i Nesa Vidaurrázaga.
Espai escènic, vestuari i il•luminació:  Aina Vergés.
Espai sonor: Roger Julià.
Producció executiva:  Arnau Soler.
Companyia:  La Danesa.
Escenari:  Teatre Auditori de la Lira Ampostina.
Resum fotogràfic: Ernest Sesé 'Les Meues Fotografies'

Companyia La Danesa.

Sèrie completa de l'obra a  Ernest Sesé -Fotografies-

 

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.