Amposta

Foto: 

Cedida

Les 3 rutes per conèixer la diversitat del paisatge d'Amposta

Espais desconeguts que configuren el paisatge de la capital del Montsià
Surtdecasa
,
19/07/2022
Entorn
Amposta és una ciutat amb una gran diversitat de recursos per poder gaudir d’una experiència turística plena. Ubicada al cor del Delta de l'Ebre, en aquest article us presentem algunes de les rutes turístiques que es poden fer tant al nucli urbà com al Poblenou del Delta o a la Torre de la Carrova. Vols conèixer els secrets que amaga la ciutat d'Amposta, tot recorrent els seus carrers i zones més emblemàtiques? Apunta't a la ruta que més goig et faci.

Detall dels vitralls del Mercat Municipal | Foto: Cedida
1. Ruta urbana guiada per l'Amposta desconeguda
Una ruta guiada per descobrir la diversitat cultural, els orígens i el paisatge de la ciutat d’Amposta. Gaudirem d’un passeig pels carrers del seu nucli antic i les cases modernistes, creuarem el famós Pont Penjant sobre el riu Ebre, i visitarem les restes del castell dels cavallers de l’Orde de Sant Joan i la seva celòquia, recentment recuperada. Per finalitzar la ruta, ens dirigirem al Mercat Municipal on farem un tastet mentre descobrim l’emblemàtic edifici i la seva riquesa comercial.
Dies: Tots els dissabtes del mes de juliol i d'agost, i els dos primers dissabtes del mes de setembre.
Hora: A les 11 hores.
Lloc: Oficina de Turisme d'Amposta.

 

  • imatge de control 1per1

Vista aèria del Poble Nou del Delta | Foto: Cedida
2. Visita guiada al Poble Nou del Delta
El Poble Nou del Delta és una petita població situada al bell mig delta de l’Ebre, entre les llacunes de la Tancada i l’Encanyissada. Un poblet pintoresc que ens durà a conèixer la història del delta de l’Ebre i la seva transformació cap al conreu de l’arròs que coneixem avui en dia i més recentment, cap al turisme. Finalitzarem la ruta gaudint de les meravelloses vistes que ens regala el campanar de l’església.
Dies: Tots el dijous del mes de juliol i d'agost, i els dos primers dijous del mes de setembre.
Hora: A les 18 hores.
Lloc: Ajuntament del Poble Nou del Delta.

 

Una visita a la Torre de la Canova | Foto: Cedida
3. Visita teatralitzada a la Torre de la Carrova
Durant la visita teatralitzada a la Torre de la Carrova, el visitant coneixerà la història d’aquesta fortificació mitjançant un relat de ficció i narrat per uns personatges caracteritzats. Coneixerà el perquè de l’existència d’aquesta fortalesa i la seva funció estratègica de control sobre el territori i el riu Ebre. La teatralització de la visita ens donarà una perspectiva millor i ens permetrà apropar-nos al context històric d’una manera més amena.
Dies: Darrer diumenge de cada mes.
Hora: A les 18 hores.
Lloc: Porta de la Torre.

Més informació: 

A

També et pot interessar