Festast, aparador gastronòmic i circuit de tast

Del 8 al 10 de març, al pavelló firal de la capital del Baix Ebre
Surtdecasa Ebre
,
11/03/2013
Fires i festes
Després que l'Ajuntament de Tortosa prengués la decisió de convertir el Festast en una fira biannual i, conseqüentment passat el 2012, el primer any en blanc, enguany tindrem una nova edició de Festast, una fira gastronòmica que va nàixer fa quatre anys a Tortosa amb la intenció de convertir-se en un referent territorial. Tot i que la crisi li ha restat volada, l'essència continua sent molt atractiva: Els millors restaurants del territori, així com les principals marques de productes de la terra, seran presents en aquest aparador que és, a la vegada, un circuit de tast.
 
Passadissos i passadissos plens d'estands on poder degustar diferents productes –oli, xocolata, foie d'ànec, ostres, musclos, pa, embotits, formatges...- i també vins, caves i enguany tot fa preveure que serà una edició marcada per les cerveses artesanes fetes a casa nostra ja que, en els darrers mesos, són moltes les marques que han sortit en diferents municipis ebrencs.
 
Mitjançant tiquets emesos per l'organització, podràs tastar diferents productes i fer unes picadetes abans de dinar o sopar, o fins i tot un àpat complet. El tiquet d'entrada (6€) inclourà copa + 2 tastos i, a més, es podran comprar tiquets de 5 tastos a 5€.  
 
El dia 11 de març, jornada de professionals
En el marc de la jornada exclusiva per a professionals, que tindrà lloc el dilluns 11 de març, el darrer dia de Festast 2013, tindran un paper rellevant un seguit d’actes i demostracions vinculades a la iniciativa Cuina Catalana Patrimoni de la Humanitat, Candidatura UNESCO 2014.
 
Mitjançant la col·laboració de la Fundació, Prodeca i Fira Tortosa, s’està treballant per que una part de la Jornada professional de Festast 2013 aculli la presentació d’aquest projecte als professionals i expositors, demostracions de cuina amb receptes del Corpus de la Cuina Catalana, així com l’acte protocol·lari d'adhesions d’associacions de restauradors, institucions i denominacions d’origen de productes de les Terres de l’Ebre.
 
Horari: 
Divendres 8 de març: de 19 (inauguració) a 22:30 h. 
Dissabte 9 de març: de 12 a 22:30 h. 
Diumenge 10 de març: de 12 a 21:30 h. 
 
Tota la informació: 
 
     

A

També et pot interessar