Surtdecasa Ebre
,
16/12/2013
Llibres

Erotisme, misteri i literatura

El llibre ‘El joc de Sade’ de Miquel Esteve inspira la primera edició de 'La Nit de les Muses' a Móra d’Ebre
Les muses, aquelles gràcils deesses mitològiques, et poden arribar a sorprendre amb la inspiració que et regalen. Et capgiren els punts de vista existents i transformen una creació que s’enfilava pel camí de la mediocritat, en una autèntica obra d’art. Conscients que han salvat més d’un escriptor atrapat en un full en blanc o en un punt i a part maleït, l’organització de la Fira del Llibre Ebrenc ha decidit venerar-les en una nit on pot passar de tot. Només t’has de deixar portar.
 
“Jugarem amb la imaginació”, ens avança Albert Pujol, president de la Fira del Llibre Ebrenc i coordinador de La Nit de les Muses, que es posa en marxa enguany el proper 5 de desembre i que girarà al voltant de la novel·la El joc de Sade, de l’escriptor ebrenc Miquel Esteve. L’erotisme, el misteri i la fantasia prendran formes reals a partir de la història imaginada per Esteve en la que, recordeu, res és el que sembla...
 
“Dinamisme, llum i música, com si estiguem en un plató de televisió”. El teatre municipal La Llanterna de Móra d’Ebre serà l’escenari que acollirà aquesta experiència “inèdita a les Terres de l’Ebre” que, a més de celebrar l’èxit aconseguit pel llibre des que va sortir a la venda al gener de 2013, així com la seva imminent traducció a diverses llengües, premiarà els lectors de Miquel Esteve amb flaixos de la segona part de la història de Jericó, el protagonista d'El joc de Sade
 
Ja fora de les pàgines del llibre, La Nit de les Muses també proposa una activitat que desconcertarà el nostre univers sensorial, tal com el coneixem. El mentalista Ramon Fauria us convida a conèixer el seu talent i les seves habilitats a l’hora de llegir la ment. Sereu capaços de deixar que us descobreixin tot allò que us passa pel cap? Amb el seu art i les seues habilitats, crearà experiències que us deixaran amb la boca oberta i connectarà amb les emocions del públic.
 
La nit, l’arrodonirà Mistress Minerva, qui farà pujar la temperatura del teatre a través de l’art de la performance més suggerent. En tertúlia amb Miquel Esteve, també us transportarà fins l’època del Marquès de Sade i us capbussarà de ple en la vida d’aquest controvertit personatge de la França del segle XVIII que propugnava la filosofia de la llibertat extrema i cercava el plaer personal per sobre de la moral i de la llei. Després d’una nit d’emocions fortes, les muses us convidaran a degustar un còctel i un aperitiu per acabar de pair les experiències viscudes.
 
Si voleu ser dels afortunats que podran gaudir d’una nit com aquesta, no perdeu el temps. Les entrades només estaran a la venda entre el 25 i el 30 de novembre. Les podeu adquirir de manera presencial a la Llibreria Papereria Bassa, a l’Ajuntament i a la Biblioteca Comarcal de Móra d’Ebre.
 
No us quedeu fora perquè... el que passi a la festa, es queda a la festa...
 
 
 
http://www.youtube.com/watch?v=qGC0W5AKeYo

També et pot interessar