Surtdecasa Ebre
,
13/04/2012
Llibres

Si t’agrada escriure relats, aquest és el teu concurs!

El XXI Concurs Literari Sant Jordi Vila de Santa Barbàra arriba amb modificacions

Perquè en temps de crisi cal ser pràctics, però també, tenir cura de no desmantellar d’una tirada coses que han tardat anys en construir-se. Aquesta és la filosofía de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Santa Bàrbara que ha trobat la manera, amb un pressupost més deprimit del que estaven acostumats, de seguir mantenint el concurs literari local que enguany arribarà a la seua XXI edició.

 
La regidoría ha anunciat que, aquest any 2012, el Sant Jordi Vila de Santa Bàrbara presentarà modificacions: si normalment incloïa tres premis de narrativa, poesia i assaig, enguany, solament s’ha convocat el premi de narrativa que passarà a ser bianual com la resta de premis.
 
Lluny de ser pessimistes, des de l’ajuntament han fet la lectura contrària. “Això farà que els participants tinguin més temps per preparar-se les obres que presentaran al concurs i, per tant, seran de més qualitat”, ha expressat el regidor de cultura Alfred Blanch. L’any vinent, així, es convocarà el premi de poesia, juntament amb el premi d’assaig, tal i com li correspondria. Blanch considera que aquest certamen, que va néixer el 1992, ha servit per donar a conéixer el talent local i, també, el poble ja que hi han participat molts escriptors de la resta de Catalunya.
 
Enguany, els que vulguin optar al premi, que estarà dotat amb 300 euros, hauran de presentar  un relat curt d’una extensió mínima de 15 pàgines, de tema lliure. L’ajuntament també convoca  un accèssit de caràcter local, valorat en 60 euros.
 
El termini d’admissió dels originals acabarà el divendres 16 de març a les 13 h. i el veredicte del jurat es farà públic el dia 13 d’abril. El mateix dia es donarà a conèixer la data del lliurament dels premis. 
 
Les bases específiques d’aquest concurs les podeu trobar AQUÍ
 
     

També et pot interessar