Casal d'Arnes
Antoni Gaudí, 8
43597 - Arnes

Cartellera

En guerra con mi abuelo

Sinopsi

En Peter és un nen que es veu obligat a abandonar la seva habitació perquè el seu avi recentment vidu es trasllada allí. D'aquesta manera, el nen veu com a única opció declarar-li la guerra al seu avi per a recuperar la seva habitació.

Horaris: 

Divendres 1 de gener: 18:00h

La primera Navidad

Sinopsi

En Salvo, un home completament ateu, és un lladre que viu a Palerm especialitzat en el robatori d'obres d'art sagrades. En un intent per aconseguir una relíquia, es creua en el seu camí el pare Valentino, el sacerdot de la província, que va a la recerca del lladre després de descobrir el robatori. A la meitat de la persecució, i per una estranya màgia, tots dos són catapultats a la Palestina de fa més de 2000 anys, en el moment del naixement de Jesús. Així, aquesta estranya parella es troba en l'època del Rei Herodes i la dominació romana sobre el poble jueu, on tindran una missió: salvar la vida de Jesús, mentre intenten descobrir-se a si mateixos.

Horaris: 

Diumenge 3 de gener: 17:30h

El artista anónimo

Sinopsi

Olavi és un ancià comerciant d'art que sempre ha anteposat els negocis a la seva pròpia família, i que està a punt de retirar-se. Durant una subhasta una vella pintura crida la seva atenció. Olavi sospita que val molt més que el seu preu inicial, que és baix perquè la seva autenticitat no ha estat confirmada. Serà llavors quan els instints d'aquest hàbil comerciant d'art entraran en acció. La seva obsessió amb el quadre trastocarà la seva vida, on a més apareixerà la seva filla Llegeixi, a qui no ha vist en anys, que li demana ajuda amb el seu fill adolescent.

Horaris: 

Diumenge 10 de gener: 17:30h

Otra vuelta de tuerca

Sinopsi

Una jove institutriu és contractada per un home que s'ha convertit en el tutor dels seus nebots, en Miles i la Flora, després de les mort dels seus pares. Tot comença a enfosquir-se quan la institutriu comença a veure ombres que es mouen pels jardins de la casa, unes presències que amenacen als nens i, especialment, a la nova inquilina de l'immoble. Aquest drama de terror està basat en la novel·la homònima d'Henry James.

Horaris: 

Diumenge 17 de gener: 17:30h

Monster Hunter

Sinopsi

Més enllà del nostre món n'hi ha un altre: un món de monstres perillosos i poderosos que governen els seus dominis amb una ferocitat mortal. Quan la tinent Artemis (Milla Jovovovich) i els seus lleials soldats són transportats del nostre món al nou món, l'impertorbable tinent rep el cop de la seva vida. En la seva desesperada batalla per sobreviure contra enormes enemics amb poders increïbles i atacs imparables i repugnants, Artemis s'unirà a un home misteriós que ha trobat la manera de defensar-se.

Horaris: 

Diumenge 24 de gener: 17:30h

Las brujas

Sinopsi

Narra la commovedora història d'un petit orfe, en Bruno, que, a finals de l'any 1967, se'n va a viure amb la seva àvia Spencer a Demopolis, un poble d'Alabama. El nen i la seva àvia tenen estranyes trobades amb algunes bruixes aparentment glamuroses però absolutament diabòliques, així que ella decideix marxar i emportar-se al noi a un hotel de luxe a la costa.

Per desgràcia, arriben exactament al mateix temps que la Gran Bruixota Hathaway que ha reunit els seus companyons de tot el planeta -que van d'incògnit- per a dur a terme els seus horribles plans.

Horaris: 

Diumenge 31 de gener: 17:30h