Casal d'Arnes
Antoni Gaudí, 8
43597 - Arnes

Cartellera

Mi camino interior

Sinopsi

Una nit de borratxera, en Pierre (Jean Dujardin) -escriptor i explorador- ensopega i cau diversos pisos. L'accident el sumeix en un coma profund.

Al llit de l'hospital, quan es recupera del coma, es fa una promesa a si mateix: creuar França a peu des de Mercantour fins al Cotentin. És un viatge únic i intemporal a través del camp, la bellesa del país i el renaixement d'un mateix.

Horaris: 

Diumenge 7 d'abril: 18:00h

Cazafantasmas: imperio helado

Sinopsi

Cinquena pel·lícula de la franquícia 'Caçafantasmes', que ens porta de tornada a Nova York, a l'icònic parc de bombers on va començar tot. Allí, una nova generació de Caçafantasmes formats per Trevor (Finn Wolfhard) i Phoebe (McKenna Grace), els nets del difunt Egon Spengler, seguiran els passos del seu avi i aprendran com capturar fantasmes al costat de la seva mare Callie (Carrie Coon) i Cary Grooberson (Paul Rudd), el professor i aficionat a la sismologia.

Aquesta vegada, l'amenaça es diu el calfred fantasma. Per primera vegada a la història, la gent ha mort congelada en ple mes de juliol quan una mortal tempesta de gel arriba a Nova York. Serà llavors quan els nous Caçafantasmes, amb l'ajuda dels veterans, uneixin les seves forces per a protegir la seva llar i salvar al món d'una segona Edat de Gel.

Horaris: 

Diumenge 14 d'abril: 18:00h

La chica que sanaba

Sinopsi

La Holly és una noia de 15 anys. Un dia, com si et tractés d'una premonició, decideix trucar a l'escola per a dir que es queda a casa. Aquest mateix dia es produeix un dramàtic incendi en el col·legi en el qual moren diversos alumnes, cosa que commou a la comunitat escolar ara en duel. 

L'Anna, una professora intrigada per Holly i la seva estranya premonició, la convida a unir-se al grup de voluntariat que dirigeix. La presència de Holly porta a tots pau mental, calidesa i esperança, però aviat comencen a reclamar a Holly i la seva energia catàrtica, exigint cada vegada més de la jove.

Horaris: 

Diumenge 21 d'abril: 18:00h

Los niños de Winton

Sinopsi

Un corredor de borsa britànic, en Nicholas "Nicky" Winton (Anthony Hopkins), visita Txecoslovàquia en la dècada dels anys 30, abans d'esclatar la Segona Guerra Mundial, i després de visitar Praga i veure els horrors i atrocitats als quals s'enfrontaven les famílies jueves refugiades. Llavors considera que la seva obligació moral és rescatar a 669 nens jueus abans que arribin els nazis.

La seva participació en una operació coneguda com Kindertransport va ajudar a rescatar a centenars de nens, un acte de compassió gairebé oblidat durant 50 anys, tot i que Nicky encara viu turmentat pels fantasmes dels nens als que no va poder salvar.

Horaris: 

Diumenge 28 d'abril: 18:00h