Casal d'Arnes
Antoni Gaudí, 8
43597 - Arnes

Cartellera

Momias

Sinopsi

Les mòmies són avui part dels museus més coneguts del món, però aquests edificis no són les seves úniques llars, ja que en la profunditats de la terra continua existint una ciutat completament poblada de mòmies.

Però no tot és felicitat en aquest lloc secret, la Princesa Nefer està sent obligada a casar-se amb Thut, qui tampoc desitja el matrimoni. Nefer perquè vol viure en llibertat per a explorar el món i Thut perquè no vol per a res tenir una esposa.

Mentrestant, en el món dels humans, Lord Carnaby troba un anell de noces egípcies en una excavació, tresor que Thut haurà de recuperar. No ho farà sol, l'acompanyaran el seu germà de dotze anys, la seva mascota cocodril i Nefer.

Horaris: 

Diumenge 7 de maig: 18:00h

Sisu

Sinopsi

Un soldat retirat descobreix or en el desert de Lapònia. Mentre intenta portar el botí a la ciutat i començar una nova vida, es creua amb un grup de soldats nazis liderats per un brutal oficial de les SS que faran tot el possible perquè aquest or no trepitgi la ciutat. 

D'aquesta manera es desferma una tremenda lluita d'un sol home contra tot un batalló alemany en la qual que la sang i parts de cos retallades esquitxen tota la pantalla.

Horaris: 

Diumenge 14 de maig: 18:00h

Asedio

Sinopsi

Què és ser espanyol? Dani (Natalia de Molina) ho té molt clar. En el seu cas és servir al seu país com a antidisturbis, honrar la seva bandera i fer complir la llei.

Sempre va pensar que ser policia era una manera de protegir la gent, de fer justícia, però durant un desnonament en un barri conflictiu de Madrid, es trobarà amb uns diners amagats, una trama de corrupció policial i un crim que faran que hagi de fugir a un territori hostil, en el qual no coneix l'idioma, no és ben rebuda i la seva autoritat no val res.

Només podrà comptar amb l'ajuda de Nasha, una jove nigeriana a qui acaba de desnonar, i el seu fill Little. I serà llavors quan s'adoni que si el sistema per al qual treballa no sols no és la solució, sinó que potser sempre va ser part del problema.

Horaris: 

Diumenge 21 de maig: 18:00h

Dungeons & Dragons. Honor entre ladrones

Sinopsi

Adaptació cinematogràfica del primer joc de rol de la història, publicat per primera vegada l'any 1974.

Un lladre encantador i una banda d'aventurers increïbles emprenen un atracament èpic per a recuperar una relíquia perduda, però les coses surten rematadament mal quan es topen amb les persones equivocades.

Horaris: 

Diumenge 28 de maig: 18:00h