Casal d'Arnes
Antoni Gaudí, 8
43597 - Arnes

Cartellera

Stuber Express

Stuber Express

Sinopsi

La vida d'un afable conductor d'Uber, Stu (Kumail Nanjiani), canvia de sobte quan puja al seu vehicle un passatger (Dave Bautista) que resulta ser un policia que segueix la pista a un brutal assassí. Stu es veu obligat a lluitar per salvar la vida, protagonitzant una missió en què mai va demanar participar i amb un objectiu molt clar que té des de que descobreix el que està passant: obtenir les cinc estrelles de qualificació en aquest mogut viatge.

Horaris: 

Diumenge 13 d'octubre: 18:00h

El rey león

El rey león

Sinopsi

Després de l'assassinat del seu pare, un jove lleó abandona el seu regne per descobrir l'autèntic significat de la responsabilitat i de la valentia. Remake de 'El Rey León', dirigit i produït per Jon Favreau, responsable de la posada al dia, amb el mateix format, d'El llibre de la selva' (2016).

Horaris: 

Diumenge 20 d'octubre: 18:00h

Quien a hierro mata

Quien a hierro mata

Sinopsi

A un poble de la costa gallega viu Mario, un home exemplar. A la residència de gent gran on treballa com infermer tots l'aprecien. Quan el narco més conegut de la zona, Antonio Padín, recent sortit de la presó, ingressa a la residència, Mario intenta que Antonio se senti com a casa. Ara, els dos fills de Padín, Kike i Toño, estan al capdavant del negoci familiar. Però un error en una operació portarà a Kike a la presó i els generarà un gran deute amb un proveïdor colombià. Toño recorrerà a l'infermer per a que intenti convèncer el seu pare que assumeixi el deute. Però Mario té els seus propis plans.

Horaris: 

Diumenge 27 d'octubre: 18:00h