Casal d'Arnes
Antoni Gaudí, 8
43597 - Arnes

Cartellera

Corazones valientes

Sinopsi

Agost de 1942, Segona Guerra Mundial. Sis nens jueus troben l'oportunitat perfecta per a escapar i fugir del règim nazi que s'ha apoderat de la ciutat. Malgrat la gravetat de la situació i l'expansió de les tropes alemanyes per tota Europa, aquest grup de joves decideixen colar-se al castell de Chambord i amagar-se entre les obres d'art robades del Museu Louvre de París, que ara es troben en aquest enclavament medieval.

Horaris: 

Diumenge 2 d'octubre: 18:00h

La huérfana: primer asesinato

Sinopsi

Lena (Isabelle Fuhrman) aconsegueix escapar del psiquiàtric rus on està reclosa i viatja als Estats Units, fent-se passar per la filla desapareguda d'una família adinerada. Però la seva nova vida com Esther no serà com ella esperava, i s'enfrontarà a una mare que protegirà la seva família a qualsevol preu... Preqüela de 'La huérfana'.

Horaris: 

Diumenge 9 d'octubre: 18:00h

La chica salvaje

Sinopsi

Kya Clark, també coneguda com la nena dels pantans pels habitants de Barkley Cove, és una jove misteriosa i salvatge. Abandonada per la seva família, la noia va passar gran part de la seva vida en els marenys del sud dels Estats Units als anys 50.  Quan un home important de la ciutat és trobat mort i inexplicablement vinculat a Kya, aquesta es converteix en la principal sospitosa d'aquest cas d'assassinat.

Horaris: 

Diumenge 16 d'octubre: 18:00h

Fuego

Sinopsi

Quan es van conèixer, la Sara vivia amb François, el millor amic de Jean. Ara, Jean i Sara s'estimen i viuen junts fa 10 anys. Un dia, la Sara veu el François pel carrer. Ell no se n'adona, però li envaeix la sensació que la seva vida podria canviar sobtadament. Alhora, el François reprèn el contacte amb el Jean per primera vegada en anys i li proposa tornar a treballar junts. A partir d'aquí tots perdran el control.

Horaris: 

Diumenge 23 d'octubre: 18:00h

Tadeo Jones 3. La tabla esmeralda

Sinopsi

Tercer lliurament de les aventures de Tadeo Jones, un senzill i simpàtic paleta amb esperit aventurer i somiador, que acaba convertint-se en arqueòleg per casualitat.

A Tadeo li encantaria que els seus col·legues arqueòlegs l'acceptessin com a un més, però sempre acaba embolicant-la: destrossa un sarcòfag i deslliga un conjur que posa en perill la vida dels seus amics, Mòmia, Jeff i Belzoni. Amb tots en contra i només ajudat per Sara, Tadeo emprendrà una fugida plena d'aventures, que el portarà de Mèxic a Chicago i de París a Egipte, per a trobar la manera d'acabar amb la maledicció de la mòmia.

Horaris: 

Diumenge 30 d'octubre: 18:00h