Casal d'Arnes
Antoni Gaudí, 8
43597 - Arnes

Cartellera

El artista anónimo

Sinopsi

Olavi és un ancià comerciant d'art que sempre ha anteposat els negocis a la seva pròpia família, i que està a punt de retirar-se. Durant una subhasta una vella pintura crida la seva atenció. Olavi sospita que val molt més que el seu preu inicial, que és baix perquè la seva autenticitat no ha estat confirmada. Serà llavors quan els instints d'aquest hàbil comerciant d'art entraran en acció. La seva obsessió amb el quadre trastocarà la seva vida, on a més apareixerà la seva filla Llegeixi, a qui no ha vist en anys, que li demana ajuda amb el seu fill adolescent.

Horaris: 

Divendres 2 d'abril: 18:00h

Entre nosotras

Sinopsi

Nina i Madeleine, dues dones jubilades, estan secretament enamorades des de fa dècades. Encara que de cara als altres no són més que dues veïnes, venen i van d'una casa a l'altra compartint la tendresa d'una vida en comú. Fins que un dia, la seva relació dóna un gir a causa d'un succés inesperat.

Horaris: 

Diumenge 4 d'abril: 18:00h

Relic

Sinopsi

Quan l'Edna desapareix de manera inexplicable, la seva filla Kay i la seva néta Sam van a la casa de camp familiar que es troba en absoluta decadència, on descobreixen nombroses pistes que evidencien l'augment de la demència de l'anciana. 

Però, l'Edna torna de manera misteriosa sense revelar on ha estat. A mesura que el seu comportament es torna més imprevisible, la Kay i la Sam comencen a notar una presència que podria estar prenent el control de la dona.

Horaris: 

Diumenge 11 d'abril: 18:00h

Minari, historia de mi familia

Sinopsi

Basada en la pròpia infància del seu director Lee Isaac Chung, el film ens trasllada a la dècada dels '80 per a narrar la història d'una família -meitat coreana, meitat estatunidenca- que viu en una petita granja d'Arkansas on proven d'aconseguir l'anomenat "somni nord-americà".

Amb l'arribada de l'àvia, la llar canviarà per complet. Els riscos de la vida al camp i la inestabilitat del nucli familiar, són els pilars entorn dels quals gira aquest film sobre la resistència dels llaços familiars. Una història sobre l'arrelament i la tendresa.

Horaris: 

Diumenge 18 d'abril: 18:00h

Monster Hunter

Sinopsi

Més enllà del nostre món n'hi ha un altre: un món de monstres perillosos i poderosos que governen els seus dominis amb una ferocitat mortal. Quan la tinent Artemis (Milla Jovovovich) i els seus lleials soldats són transportats del nostre món al nou món, l'impertorbable tinent rep el cop de la seva vida. En la seva desesperada batalla per sobreviure contra enormes enemics amb poders increïbles i atacs imparables i repugnants, Artemis s'unirà a un home misteriós que ha trobat la manera de defensar-se.

Horaris: 

Diumenge 25 d'abril: 18:00h