Teatre Auditori Felip Pedrell
Teatre Auditori Felip Pedrell
Passeig de Ribera, 11
43500 - Tortosa
  • 977 510 144
  • cultura@tortosa.cat

Què hi pots fer?

Teatre familiar 'Safari' de la companyia La Baldufa
Família
Diumenge 15 de desembre, 12h
Litus
Arts
Dijous 19 de desembre, 20h
Espectacle 'Els Pastorets de Joan Moreira' - Tortosa 2019
Espectacles
Dies 21 i 22 de desembre

Cartellera

VOS
Cartell en català del documental 'Els tomàquets escolten Wagner'

Els tomàquets escolten Wagner

Sinopsi

Els tomàquets tenen més bon gust si creixen amb la música de Richard Wagner?

Elias és un petit poble agrícola i aïllat del centre de Grècia que està morint. Però dos cosins enginyosos, en Christos i l’Aleco, s’uneixen a les àvies d’aquest llogarret per conrear tomàquets. Amb els seus coneixements i una mica d’ajuda de la música de Wagner, volen fer realitat el seu somni: exportar pots de tomàquet orgànic arreu del món.

Desafiant l’agricultura industrial i cultivant tomàquets orgànics amb llavors centenàries, venen pots de tomàquet i altres conserves fets amb un mètode poc ortodox. L’exportació de productes orgànics és un mercat molt competitiu, però l’èxit inesperat ha agafat per sorpresa tot el poble, que ha recuperat la il·lusió i ha pogut aixecar els ànims i l’economia de l’indret.
Gràcies als tomàquets wagnerians, la gent d’Elias pot entreveure un futur on s’esvaeix la crisi que fa uns anys va colpejar Grècia, encara que mai és fàcil tirar endavant i la vida pot ser tan agredolça com un pot de tomàquet en conserva. Una història entranyable sobre el poder de les relacions humanes i la importància de reinventar-se en temps de crisi.

Horaris: 

Diumenge 15 de desembre: 19:00h
Preu: Entrada gratuïta

Més informació: 
Web El Documental del Mes

Litus

Litus

Sinopsi

Fa tres mesos en Litus va morir en un accident de cotxe. La que era la seva nòvia, dos amics seus i un antic company de grup de música, es reuneixen en el pis on vivia en Litus. El seu germà Toni els convoca a tots per entrega’ls-hi alguna cosa que en Litus els va deixar abans de morir.

El que havia de ser una trobada per parlar de Litus es converteix en ocasió per descobrir els secrets més íntims i totes les emocions amagades durant anys.

Horaris: 

Dijous 19 de desembre: 20:00h
Preu: 4,5€ entrada general | 3€ entrada Carnet Jove

Més informació: 
Web Cicle Gaudí

Horaris

Cada dimecres i dijous, de 12 a 13:30h.

Més informació

El Teatre Auditori Felip Pedrell de Tortosa, inaugurat l'any 1995, és l'equipament d'arts escèniques i música de referència al territori. Forma part del Sistema Públic d'Equipaments Escènics i Musicals de Catalunya (SPEEM).

L'edifici disposa d'espais diferenciats, per tal de poder oferir un ventall prou ampli d'activitats culturals. Té una programació estable de teatre, música, dansa i circ i posa a disposició de les entitats, les associacions i les empreses, els seus espais per a la realització d'activitats de caràcter social i cultural.

És la seu de l'Escola Municipal de Teatre.