Teatre Auditori Felip Pedrell
Teatre Auditori Felip Pedrell
Passeig de Ribera, 11
43500 - Tortosa
  • 977 510 144
  • cultura@tortosa.cat

Què hi pots fer?

Espectacle de claqué i dansa 'Laberint de l'ànima' - Tortosa 2020
Espectacles
Dissabte 18 de gener, 20h
Els testimonis de Putin
Arts
Diumenge 19 de gener, 19h
Adéu, Peter Pan
Família
Diumenge 26 de gener, 12h
Espectacles
Divendres 31 de gener, 20:30h
Joan Rovira
Música
Dissabte 8 de febrer, 23h
Musical 'La família Addams' - Escola Municipal de Teatre de Tortosa
Espectacles
Dies 15 i 16 de febrer

Cartellera

El viatge de la Marta

El viatge de la Marta (Staff Only)

Sinopsi

Una família se'n va de vacances a un resort del Senegal. La filla adolescent lluita per conèixer gent de la seva edat i fer amics. Finalment coneix un treballador de l'hotel que somia en ser cineasta mentre grava les excursions dels visitants. El problema de les desigualtats socials i les diferents cultures seran un entrebanc per a la noia, que començarà a adonar-se de com funciona el món.

Horaris: 

Dijous 16 de gener: 20:00h
Preu: 4,5€ entrada general | 3€ entrada Carnet Jove

Més informació: 
Web Cicle Gaudí

VOS
Els testimonis de Putin

Els testimonis de Putin

Sinopsi

Com si es tractés de l’entrada a una nova era, el 31 de desembre de 1999 Rússia coneixia el seu nou i actual president: Vladímir Putin.

A través de testimonis com els de Mikhaïl Gorbatxov, Borís Ieltsin o el mateix Putin, el director Vitaly Mansky explica la història sobre com l’actual president va ascendir al poder i ha mantingut la seva posició durant dues dècades.

A través de material d’arxiu personal rodat al llarg de l’any 2000 i d’uns testimonis únics molt propers a la figura de Putin, Vitaly Mansky ens descobreix les veritables causes i conseqüències de l’operació Successor, l’entramat polític que va fer pujar Putin al poder. Manksy havia estat contractat per seguir i filmar la primera campanya del polític que ben aviat es convertiria en un dels líders més controvertits en l’actualitat.

A través d’antigues gravacions que actuen com a veritables càpsules del temps, revisitem la història sobre com Putin, juntament amb el seu cercle més íntim, va ascendir al poder i els actors que ho van fer possible.

Horaris: 

Diumenge 19 de gener: 19:00h
Preu: Entrada gratuïta

Més informació: 
Web El Documental del Mes

Horaris

Cada dimecres i dijous, de 12 a 13:30h.

Més informació

El Teatre Auditori Felip Pedrell de Tortosa, inaugurat l'any 1995, és l'equipament d'arts escèniques i música de referència al territori. Forma part del Sistema Públic d'Equipaments Escènics i Musicals de Catalunya (SPEEM).

L'edifici disposa d'espais diferenciats, per tal de poder oferir un ventall prou ampli d'activitats culturals. Té una programació estable de teatre, música, dansa i circ i posa a disposició de les entitats, les associacions i les empreses, els seus espais per a la realització d'activitats de caràcter social i cultural.

És la seu de l'Escola Municipal de Teatre.