Degustacions (afrodisíaques?) enmig del mar

La musclera del Parrillo prepara musclos i ostres del Delta perquè les provis en plena Badia dels Alfacs
Surtdecasa Ebre
,
18/07/2011
Menjar i beure
T’imagines menjar-te les millors ostres del món acompanyades de cava enmig del mar? Aquest luxe que pot semblar només apte per magnats, monarques o xeics àrabs està més a prop del que et penses.
 
La ruta de les Muscleres, que va ser creada l'any 2006 amb la finalitat de fer arribar a la gent l'extraordinari producte que es cultiva a les batees de la Badia dels Alfacs, consisteix en una ruta en vaixell per la costa de La Ràpita fins arribar a la musclera del Parrillo. És en aquest punt on es procedeix a la degustació del marisc.
 
La Caseta del Parrillo és una plataforma de fusta enmig de la Badia regentada per Agustí Bertomeu, un empresari rapitenc que, des de fa anys, s’esforça en reivindicar els productes del Delta enfront altres mariscs amb més fama però de menor qualitat. “L’ostra del Delta té un sabor molt especial perquè es cultiva en un mar on hi ha aigua dolça i salada”, explica Bertomeu. “Natros tenim una aigua molt rica en nutrients, que es renova constantment de forma natural”, comenta referint-se als processos de canvi d’aigua únics que es donen a la badia.
 
Agustí rep als seus visitants amb una explicació d'història, el cultiu i les fases de producció tant del musclo com de l'ostra, perquè l’experiència gastronòmica vagi acompanyada d’un coneixement més detallat de l’entorn.
 
La sortida setmanal es realitza els dissabtes a les 11:00 del matí, sempre amb reserva prèvia trucant al 600.44.75.87, i té una durada de 2 hores.
 
Per a grups de més de 20 persones, les sortides seran a convenir, excepte els dissabtes al matí.

A

També et pot interessar