Jump to navigation
1. El sabor de la clementinaÉs temps de cítrics i, per això, la 23a edició de les Jornades Gastronòmiques de la Clementina ha arribat a Alcanar, Les Cases d'Alcanar i Alcanar Platja. Encara tens alguns dies per degustar les diferents propostes que els restaurants del municipi han preparat per a l'ocasió, combinant tradició i cuina d'autor. No te les perdis!
2. Llagostins a dojoQuan arriba el fred, comença la temporada de llagostí. La14a edició de les Jornades Gastronòmiques del Llagostí de La Ràpita, amb tot un mes per degustar les innovadores propostes culinàries, que sense oblidar-se de la cuina tradicional marinera, han estat dissenyades exclusivament per a les Jornades. Totes elles són elaborades amb productes del territori que destaquen per la seua qualitat com els llagostins de la Cofraria de Pescadors, l’arròs del Delta de l’Ebre, l’oli del Montsià, la mel de les Terres de l’Ebre o el vins de la Terra Alta.
3. La figa, com a protagonistaBenifallet elegeix cada any un producte diferent per cantar-li una oda i fer que els cuiners reflexionin sobre com cuinar-lo. Enguany se celebra la dotzena edició dedicada a les figues. Els restaurants participants oferiran menús especials i els bars, tapes amb les figues com a ingredient principal, mentre que els establiments del municipi oferiran productes artesans i degustacions. 4. L'or líquidJa queda només un cap de setmana per gaudir dels menús de Santa Bàrbara, amb motiu de la XX Fira de l'Oli Novell, els Cítrics i el Comerç. Els restaurants locals, molt valorats a tot el territori i també a la resta de Catalunya, han preparat menús especials per a l'ocasió.
5. Productes DOI finalment, hem de destacar les Jornades gastronòmiques DegusTA Terra Alta, en què vuit restaurants de la comarca ofereixen menús de productes de degustació amb predomini de productes de proximitat de qualitat cuinats amb oli de la DOP Oli de Terra Alta, acompanyats d'una selecció de vi de la DO Terra Alta, amb uns preus que oscil·len entre els 30 i 40€ per comensal.