Què hi ha de menú? Galeres i ostres

La Ràpita celebra les Jornades Gastronòmiques de la galera i l'ostra
Surtdecasa Ebre
,
13/04/2012
Menjar i beure
Del 15 de febrer al 15 de març, aprofita per anar a La Ràpita. És temporada d’hivern, però la gastronomia t'espera amb tot el seu esplendor. Què hi ha de menú? Galeres i ostres, dos dels productes locals més apreciats. Els organitzadors els defineixen com “la millor medicina” perquè són productes de primera qualitat nutricional i de proximitat.
 
Enguany no tindrem la típica diada de la galera i l’ostra rissada, però sí gastronomia amb aquests dos productes tan exquisits. El col·lectiu de restauradors organitza, com ve sent tradició, les vuitenes Jornades Gastronòmiques de la Galera i l’Ostra. Els restaurants que hi participen són Can Batiste, La Llansola, Miami Can Pons, Varadero, Casa Ramón, Bon Marisc i Can Víctor.
 
Els menús, que tindran un preu únic de 35 euros més IVA, inclouran tot tipus de plats com, per exemple, un carpaccio de llobarro amb tronc de galera i cibulets amb vinagreta suau de mostassa, les galeres confitades amb oli d’oliva i ceba morada, les galeres gratinades al forn amb emulsió d’oli d’oliveres mil•lenàries i all tendre, una lassanya de verduretes i galera, un bouquet de mesclum amb virutes de foie casolà i vinagre dolç o, simplement, les Ostres del Delta al natural amb una mica de mel del Perelló o muselina de safrà.
 
Tampoc faltaran els nostres vins de Denominació d'origen de la Terra Alta, els arrossos del Delta de l'Ebre i els Olis D.O. Biax Ebre i Montsià.
 
Tota la informació AQUÍ.
   

  • imatge de control 1per1
A

També et pot interessar