Jump to navigation
Dimarts
16 desembre 2025
Terres de l'Ebre
Agenda
Terres de l'Ebre
Penedès
Camp de Tarragona
Empordà
Ponent
Girona
Centre
Pirineus
Barcelona
Inicia sessió
Registra't
Edicions territorials
Terres de l'Ebre
Penedès
Camp de Tarragona
Empordà
Ponent
Girona
Centre
Pirineus
Barcelona
Inici
Agenda
Experiències
Cartellera
Blogs
Seccions
Menjar i beure
Arts
Espectacles
Música
Llibres
Família
Entorn
Fires i Festes
Activa't
Botiga
Qui som
Contacta
Publicitat
Col·labora
Textos legals
Què hi ha de menú? Galeres i ostres
La Ràpita celebra les Jornades Gastronòmiques de la galera i l'ostra
Surtdecasa Ebre
,
13/04/2012
Menjar i beure
Del 15 de febrer al 15 de març, aprofita per anar a La Ràpita. És temporada d’hivern, però la gastronomia t'espera amb tot el seu esplendor. Què hi ha de menú? Galeres i ostres, dos dels productes locals més apreciats. Els organitzadors els defineixen com “la millor medicina” perquè són productes de primera qualitat nutricional i de proximitat.
Enguany no tindrem la típica diada de la galera i l’ostra rissada, però sí gastronomia amb aquests dos productes tan exquisits. El col·lectiu de restauradors organitza, com ve sent tradició, les vuitenes Jornades Gastronòmiques de la Galera i l’Ostra. Els restaurants que hi participen són Can Batiste, La Llansola, Miami Can Pons, Varadero, Casa Ramón, Bon Marisc i Can Víctor.
Els menús, que tindran un preu únic de 35 euros més IVA, inclouran tot tipus de plats com, per exemple, un carpaccio de llobarro amb tronc de galera i cibulets amb vinagreta suau de mostassa, les galeres confitades amb oli d’oliva i ceba morada, les galeres gratinades al forn amb emulsió d’oli d’oliveres mil•lenàries i all tendre, una lassanya de verduretes i galera, un bouquet de mesclum amb virutes de foie casolà i vinagre dolç o, simplement, les Ostres del Delta al natural amb una mica de mel del Perelló o muselina de safrà.
Tampoc faltaran els nostres vins de Denominació d'origen de la Terra Alta, els arrossos del Delta de l'Ebre i els Olis D.O. Biax Ebre i Montsià.
Tota la informació
AQUÍ
.
A
També et pot interessar
Foto:
Cedida
Les 6 experiències gastronòmiques del març a les Terres de l'Ebre
Foto:
Cedida
Sara Blanch: “En els últims anys, l’òpera està agafant importància i es fa molt més present en la societat”
Foto:
Jaume Boldú
Els 10 imperdibles del Mercat Ibèric d'Alcanar
Foto:
Cedida
Les 5 raons per no perdre't 'Los Miserables' a Tortosa
Foto:
Cedida
Festival
Els 10 imperdibles de l'Eufònic
Foto:
La Ràpita Turisme
Les 10 maneres de viatjar lluny sense moure't de La Ràpita