Quentin Gas

Foto: 

Cedida
Quentin Gas

Els 3 concerts de les Jornades Musicals a l'Ermita de la Pietat

El 26 de juliol, el 30 d'agost i el 20 de setembre tenim cita a Ulldecona
Surtdecasa Ebre
,
20/07/2020
Música
Finalment hi haurà Jornades Musicals a l’Ermita de la Pietat. En total, tres dies de concerts que seran el 26 de juliol, el 30 d’agost i 20 de setembre. "Reprendre la programació no té només un component d’activisme cultural i de compromís ètic amb els moments crítics que està passant el sector. És molt més. Representa la voluntat d’adaptació als canvis des d’una perspectiva postdarwinista i mostra la capacitat d’acció tant de l’Ajuntament d’Ulldecona com dels agents culturals del territori per al territori", assegura Nete Vericat, impulsor de la iniciativa amb la col·laboració d'Eufònic Festival, en la sessió del 30 de setembre. Enguany les sessions també es podran seguir per streaming.

Dani Nel·lo

1. Dani Nel·lo i 'Los Saxofonistas Salvajes'
Després d’un any i mig girant amb gran èxit de Dani Nel·lo ‘Los Saxofonistas Salvajes’, el músic i compositor presenta la continuació d’aquesta aventura que reivindica el paper del saxòfon dins la música popular en la seva faceta més visceral i subversiva. A 'Los Saxofonistas Salvajes 2', Nel·lo porta la seva proposta musical més enllà de l’homenatge: explora l’essència del saxofonista salvatge per desenvolupar la seva pròpia veu. Dani Nel·lo s’acompanya del mateix sextet de músics que han treballat amb ell des de l’inici del projecte, una banda all-star que uneix alguns dels millors músics de rhythm and blues, jazz i rock’n’roll de l’escena estatal. Aquest nou repertori ofereix dotze joies en la tradició del saxofonisme salvatge, una tradició que Nel·lo entén com una cadena de músics que arrenca als anys 50 i de la que ell mateix és una baula contemporània. Abans i després del concert, hi haurà la sessió vinílica de Goodfellah. GOODFELLAH
> Quan? Diumenge 26 de juliol. Obertura de portes: 19:30h | Concert: 21h

 

Egosex
2. Quentin Gas i Egosex
Amb col·laboració amb l'Eufònic, Quentin Gas visita l'Ermita. El sevillà és una de les figures emergents més peculiars i sorprenents dels últims anys des de la perspectiva de l’inabastable univers derivat del flamenc d’avantguarda. Una veritable i insòlita epopeia de “quejío” futurista que repta des de les entranyes fins a la profunditat de la psyche per a explotar en una simfonia universal. I d'altra banda, també hi haurà Egosex. La paraula Egosex es refereix al coneixement seductor del nostre sentit més primitiu d’un jo, l’art d’estar en contacte amb l’animal diví que sou i saber amb exactitud quines són les vostres intencions. La banda de Barcelona classifica la seva música com a Trance Jungle Blues. Barrejant sons primitius i arranjaments futuristes per explorar temes d’espiritualitat, temes moderns d’amor i política.
> Quan? Diumenge 30 d'agost. Obertura de portes: 19h | Concert: 20h

 

MFC Chiken

3. MFC Chicken
Ja fa uns anys que Spencer Evoy va arribar a Londres i es va reunir a un grup de frenètics i famolencs músics per portar a cap una missió sagrada consistent en el tractament dels sons del rock'n'roll del Pacífic Northest al públic britànic. Han publicat diversos PL i singles, que ha fet ballar a públic de tota Europa i s’han convertit en un dels grups amb un espectacle més excitant del garatge-rock’roll del Regne Unit, deixant flipat al públic europeu amb el seu estil, que ha arribat a ser definit com “la música que escoltaven els Sonics”.
> Quan? Diumenge 20 de setembre. Obertura de portes: 19:30h | Concert: 20.30 h

 

Més informació: 

A

També et pot interessar