Tori Sparks

Foto: 

Luis Lecumberry
Tori Sparks actuarà en format trio

Els 5 secrets del cicle musical Secrets

Cinc concerts delicatessen per assaborir la primavera cultural de les Terres de l'Ebre
Surtdecasa
,
22/03/2023
Música
Des de l’Ajuntament d’Ulldecona i Turisme Ulldecona presenten la 3a edició del cicle musical SECRETS, programació complementària als concerts de les Jornades Musicals de l'Ermita de la Pietat. Enguany tenim davant un cartell on la qualitat i la diversitat musical continua sent el motor. La fantàstica sala polivalent de l’Oficina de Turisme, Antic Molí de Cèsar Martinell, acollirà quatre dels cinc concerts d’enguany, on es podrà gaudir dels flamants directes de propostes dispars i a la vegada tan complementàries. Per primera vegada, l'últim concert es traslladarà a un espai insòlit per a la música no-sacra com l’església del Convent de les Monges Agustines. El programador, Agustí Vericat, aposta perquè les escenes emergents del territori tinguin un paper important per a ser desgustades tant pel públic ja sensibilitzat com per públic curiós. Us hem detallat les propostes!

1. Dave Pybus Groove Quartet
Una banda de luxe, espontània, intensa i amb un directe contagiós replet de groove, una música que combina l'esperit del jazz amb ritmes populars de la música negra americana, desdel soul i el funk dels seixanta i setanta fins al hip hop i R&B més actual. Pybus Groove Quartet ens proposa una magistral fusió que ens permet assegurar-vos que passareu una nit genial amb quatre herois i pioners del jazz funk a Catalunya.
> Quan? Divendres 24 de març a les 20h a l’Oficina de Turisme

2. Tori Sparks
Un honor gaudir de la presència de la talentosa Tori Sparks en format trio. Una personalitat única, una força de la naturalesa que des del seu Chicago natal, passant per Nashville i multitud d’escenaris d’arreu del món va arribar a Barcelona l'any 2011 per a desenvolupar una barreja d’estils única i arriscada. Als seus sons natius com l’americana, el rock, el blues i el gospel se li sumen de forma inspiradament magistral uns tocs flamencs sorprenents que fan el seu estil únic. Una presència escènica delicada i salvatge propulsada per una veu totalment envolvent i uns músics d’alt nivell, garanteixen que els seus discs i concerts siguin una experiència emocionant.
> Quan? Divendres 31 de març a les 20h a l’Oficina de Turisme

  • imatge de control 1per1

3. Doc Scanlon's IInternational Allstars
Dixieland, Hot Swing, i sabor de la vella New Orleans és el que ens brinda aquesta molt divertida banda capitanejada pel contrabaixista i cantant nord-americà Doc Scanlon acompanyat d'experts i coneguts músics de casa nostra i d'algun que altre indret, la interactivitat amb el públic, el ball i la diversió estan més que assegurats amb ells.
> Quan? Divendres 21 d’abril a les 20h a l’Oficina de Turisme

 

Alguns dels components del col·lectiu Døpplegāng | Foto: Cedida
4. Auver Less i Døpplegāng
En el primer cas, dues joves artistes del territori que van començar al Conservatori de Música de Tortosa i van continuar-los a l’ESMUC. Entre la sonologia i la pedagogia del clarinet, es van retrobar arran del projecte final de carrera i han arrencat una col·laboració que cristal·litza ara i que fluctua entre la contemporània i l’experimental amb un fort component de processament electrònic del so. Døpplegāng és un col·lectiu de música urbana d’Ulldecona, que es defineix com “la nit i el dia, pura electricitat i l’apatia més densa, un pet a la sala d’espera, la carn a Setmana Santa, agafar el paraigua quan ve la fi del món, la puta peste i els millors, la música que t’esperes i la que no”. No els falten ganes! Dos dels seus artistes, YoungBoby i Vierr, amb un flow sempre dinàmic que pot variar tant d’estil i de velocitat com d’idioma.
> Quan? Divendres 28 d’abril a les 20h a l’Oficina de Turisme.

5. Aluet feat. Jordi Pallarés i Ubaldo
Aluet és el projecte personal de l’experimentat pianista ampostí Josep Vidal. Aluet també és el nom d’una solitària i bucòlica platja del Delta de l’Ebre; un indret tan fràgil, inhòspitament desèrtic i captivador com les melodies minimalistes que emanen d’aquest interessantíssim projecte. Ubaldo és el projecte principal del multiinstrumentista ampostí únic en el seu gènere, hiperactiu i inquiet, creativament incontenible i cada dia més inspirat. Andreu compta ja amb una sòlida carrera farcida de col·laboracions amb projectes d’una qualitat indiscutible arreu del món.
> Quan? Dissabte 20 de maig a les 20h a l'Església del Convent de les monges Agustines.

Més informació: 

A

També et pot interessar