Activa't
,
2019
Del 15 de juliol a l'11 de setembre
MAC Empúries
L'Escala

Visites guiades 'Empúries, cap al tard'

Descobrireu la història i els secrets d'Empúries de la mà de curiosos personatges que us guiaran per la seva ciutat durant el capvespre, un dels moments més màgics del dia. Enguany ofereixen dues modalitats:

 
SALVE POPULUS
El s.I dC, durant el regnat del primer emperador Octavi August, Emporiae s'ha convertit en una pròsper centre exportador de vi. Un important comerciant de la zona, interessat per aquest auge comercial ve a fer negocis i coneix Cornèlia Procula, una patrícia romana. Ambdós repassaran la història de la ciutat, que també és la història de Grècia i Roma, en una visita on els rituals de la vida quotidiana, la llum del foc i l'accés a espais subterranis ocults i perfectament conservats, mostraran al públic els secrets dels nostres avantpassats. Acompanyeu-los durant els misteriosos capvespres d'Empúries, quan el sol tenyeix les pedres de daurat i la brisa mou el verd dels pins i el blau de les onades, i brindeu amb vi amb la ciutat grega als vostres peus! En finalitzar la visita s'oferirà una degustació de mulsum (vi romà aromatitzat).
 
En català:
Cada dilluns i dimecres del 15 al 31 de juliol, i del 2 a l'11 de setembre. 
De dilluns a dimecres del l'1 al 30 d'agost
En castellà:
Cada dijous del 1 al 30 d'agost

Horari:
Juliol a les 20h
1 a 16 agost a les 19.30h
18 agost a 11 de setembre a les 19h

 
 
INVICTUS
Una visita teatralitzada per la ciutat romana d'Empúries que gira entorn a les desventures i anhels de diversos personatges. El pes d'aquesta proposta rau justament en els personatges. Al capvespre, la ciutat d'Emporiae es converteix en  teló de fons dels seus drames personals i de les seves aventures i desventures. En finalitzar la visita s'oferirà una degustació de mulsum (vi romà aromatitzat).
Aquesta activitat es realitza en català. 
 
Dates:
El divendres 19 de juliol i el dijous 25 de juliol.
Els divendres 2, 9 i 16, 23 i 30 d'agost, i 6 de setembre.
 
Horari:
Juliol a les 20h;
1 a 16 agost a les 19.30h,
23 agost a 6 de setembre a les 19h
 

Preu: 

12€. Menors de 8 anys gratuït. Amb reserva prèvia

Inscripcions: 

972 77 59 76 / reservesempuries@gencat.cat

Més informació: 

  • imatge de control 1per1