Família
,
2021
Del 30 d'octubre al 28 de novembre
Diversos espais
Castelló d'Empúries, Palamós, La Bisbal d'Empordà, El Port de la Selva, Vulpellac, Vilabertran, Sant Feliu de Guíxols, Peralada, Torroella de Montgrí i Palafrugell

Festival Som Cultura

6a edició del Som Cultura, el festival d’experiències culturals a la Costa Brava i el Pirineu de Girona, que ofereix activitats sobretot familiars de descoberta del patrimoni i d’immersió en l’art i visites teatralitzades.

L’objectiu de Som Cultura és desestacionalitzar les propostes de turisme cultural, estimular l’interès i el consum cultural sobretot en la població local i els visitants durant la tardor, i fomentar la creació de productes turístics innovadors i atractius que permetin donar a conèixer el territori en clau cultural.

Malgrat la pandèmia, l’any passat el festival Som Cultura es va reinventar, per tal de mantenir l’activitat i donar-hi continuïtat, i va presentar un programa de propostes a distància completíssim. Enguany, aprofitant l’experiència passada, torna amb més d’una vintena de propostes presencials i una altra vintena llarga de propostes a distància al llarg dels caps de setmana del mes de novembre.

Programa: 

Consulta'l aquí (enllaç)

Organitza: 

Patronat de Turisme Costa Brava Girona