Menjar i beure
,
2014
Fins al 29 de juny
Diferents restaurants
Diferents pobles

Jornades del Parc Natural del Cap de Creus

Durant els mesos de maig i juny tindran lloc les Jornades de l'escamarà i el peix del cap de Creus. Quatre municipis, Portbou, Colera, Llançà i el Port de la Selva s'han unit amb una proposta que de ben segur que us agradarà. 

A banda de l’oferta de deliciosos menús, hi haurà múltiples activitats paral·leles, la gran majoria gratuïtes. D’aquestes, destaquen els passeigs en barca pel litoral del cap de Creus, tast de vins, tast d’olis, visites a vinyes i cellers, fira de vins i de productes, activitats com enocaiac i senderisme, o altres activitats relacionades com el Tramuntanart i el Colerart, la Fira de la Mel, Festival de màgia o el Sonarkids. Totes aquestes activitats es realitzen en diferents caps de setmana en els quatre municipis participants en aquesta campanya.
Podeu consultar els menús i els horaris de les activitats al fullet.  

Restaurants participants: Can Narra, can Quim, El Vaixell, Els Pescadors, Gri-Mar, Lara, Tresvents, de Llança; Bellavista, Ca la Paquita, Els Pins, Ca l'Herminda, Cal Mariner, El Cafè de la Marina, El Celler, La Tina, Sol i Sombra, L'Àncora, L'Escata, Monterrey, de Port de la Selva; Passatges, de Portbou; Can Llisa, El Jovent, La Gambina, Totsompops, de Colera.