AGENDA
Menjar i beure
lucifer_figueres_surtdecasa
2014
Dissabte 4 d'octubre (21 h) i Diumenge 5 d'octubre (18 h)
  • Figueres
Teatre Municipal el Jardí

Lucífer, el musical (estrena)

Lucífer és un musical que explica coses que encara mai ningú no ha explicat sobre els càtars i els seus secrets. El podem definit com l'explorador avançat d'un nou llenguatge teatral que fuig del musical clàssic per endinsar-se en una proposta de vol lliure on l'argument entrellaça èpoques, ficció i realitat. Una part molt important de Lucífer és la seva mñusica, ja que la majoria dels secrets que explica l'espectacle resultarien pràcticament impossibles de ser transmesos només amb paraules. L'obra narra uns fets ocorreguts a Montsegur al s. XIII, s'atura en la història de l'ocultisme nazi en plena hegemonia del III Reich i arriba fins a l'actualitat. Aquest misterós difuminat argumentaal ens fa evident que la història sempre és la mateixa, només canvien les disfresses.

 

Direcció: Kim Planella

Intèrprets: Iris Vilà, Marta Prieto, Òscar Ramiro, Josep Jarque, Laia Camps, Joan Martínez Colàs, Agustí Agell, Víctor Petit, Judit Hierro, Anna Agell i Mònica Lao.

Durada: 2 h 20 min

Preu: Platea i llotges, 18 €. Primer i segon pis, 15 €. Venda d'entrades a la taquilla tel Teatre Municipal el Jardí i a www.figueresaescena.com

Et pot interessar

Banderoles Festa Major
Diumenge 24 de maig, 18h
Figueres
Divendres 22 de maig, 21h
Figueres
Dissabte 18 d'anril, 11h
Castelló d'Empúries
Del 25 de gener al 14 de juny
Figueres, La Jonquera
Rufus Wainwright
Divendres 10 de juliol, 22h
Peralada
Dilluns 6 d'abril, 19h
Castelló d'Empúries
Espectacle 'Baobab' - La Pera Llimonera
Diumenge 5 d'abril, 12h
Roses
Dies 28 i 29 de març
L'Escala