Menjar i beure
,
2014
Dissabte 4 d'octubre (21 h) i Diumenge 5 d'octubre (18 h)
Teatre Municipal el Jardí
Figueres

Lucífer, el musical (estrena)

Lucífer és un musical que explica coses que encara mai ningú no ha explicat sobre els càtars i els seus secrets. El podem definit com l'explorador avançat d'un nou llenguatge teatral que fuig del musical clàssic per endinsar-se en una proposta de vol lliure on l'argument entrellaça èpoques, ficció i realitat. Una part molt important de Lucífer és la seva mñusica, ja que la majoria dels secrets que explica l'espectacle resultarien pràcticament impossibles de ser transmesos només amb paraules. L'obra narra uns fets ocorreguts a Montsegur al s. XIII, s'atura en la història de l'ocultisme nazi en plena hegemonia del III Reich i arriba fins a l'actualitat. Aquest misterós difuminat argumentaal ens fa evident que la història sempre és la mateixa, només canvien les disfresses.

 

Direcció: Kim Planella

Intèrprets: Iris Vilà, Marta Prieto, Òscar Ramiro, Josep Jarque, Laia Camps, Joan Martínez Colàs, Agustí Agell, Víctor Petit, Judit Hierro, Anna Agell i Mònica Lao.

Durada: 2 h 20 min

Preu: Platea i llotges, 18 €. Primer i segon pis, 15 €. Venda d'entrades a la taquilla tel Teatre Municipal el Jardí i a www.figueresaescena.com

Degut a la COVID-19 consulteu la web de l'organització per possibles canvis d'última hora

formulari esdevenimets agenda

Et pot interessar