Foto: 

Xalaro Platja d'Aro
El Festival Xalaro torna amb més activitats pels més menuts de la casa.

Espectacles i animació en família a Platja d’Aro

Torna el Festival Xalaro els dies 21, 22 i 23 de juny
Surtdecasa Empordà
,
19/06/2019
Família
Ja tenim aquí la nova edició del Xalaro, la mostra d'espectacles i turisme familiar. Moltes activitats per gaudir amb la mainada. Un cap de setmana farcit de diversió música, circ, màgia, clown, teatre i animació de carrer per a tota la família a diversos escenaris repartits pel Passeig Marítim. Enguany el festival aposta per un programa artístic de 16 espectacles de música, circ, màgia, acrobàcia, clown, dansa i instal•lacions interactives, una gimcana per a tots els públics i un gran cloenda coincidint amb el Gran Castell de Focs Artificials la nit de sant Joan, des de la zona de Cavall Bernat de la Platja Gran. Si busqueu diversió en família a l’Empordà, Platja d’Aro és l’opció! 

Divendres 21 de juny

L’home Orquestra · Peyu (humor)
L’objectiu de l’espectacle és que la gent que no pugui anar a tots els actes de la festa, amb una horeta vegi una mica de tot. Evidentment tot plegat només és una excusa perquè finalment pugui dur a terme la ironia i l’humor al que ens té acostumats.
21 h · Espai El Cavallet de Mar (Platja Gran-Cavall Bernat)

  • imatge de control 1per1

Obeses ·Virtuosisme, bon gust i plaer desenfrenat (música)
La diversitat estilística i temàtica segueix essent un tret diferencial de la música del quartet, així com la riquesa tímbrica i colorista del seu so, la reverència a la tradició musical, i una líricaenfocada a les reflexions existencials que remouen el nostre temps.
22 h · Espai El Cavallet de Mar (Platja Gran-Cavall Bernat)

Dissabte 22 de juny

Guixot de 8 (instal·lació interactiva)
Ara, cada joguina només serveix per una sola cosa i cada comandament dóna una sola ordre. Això fa que la nostra imaginació es vagi fent petita sense que ens en adonem. Cal doncs estimular-la i buscar una segona vida als objectes quotidians que ja no fem servir i que sempre havíem pensat que només servien per fer una sola cosa.
17 h · Espai El Peixet (Passeig Marítim-c/Miramar)

Circ Pistolet · Quan no tocàvem de peus a terra (circ)
Un viatge en el temps a través dels records d'aquelles tardes de jocs i bones estones, a vegades rient, a vegades suant, però sempre gaudint, plens d'emocions genuïnes i de complicitat, buscant l'equilibri fràgil entre dues persones...
17.30 h · Espai El Cavallet de Mar (Platja Gran-Cavall Bernat)

Shado (màgia) 
Una jove promesa de la màgia a l’estat espanyol. Especialitzat en pickpocket, mentalisme i màgia urbana, els seus espectacles sempre sorprenen a tot tipus de públic.
18 h · Espai El Peixet (Passeig Marítim-c/Miramar)

Galiot Teatre · Espai Munta Titella (instal·lació interactiva)
Un conjunt de taules de planxar amb porticons antics de masia es convertiran amb bancs de fuster on els infants hi muntaran les titelles animals. Dins de calaixos de velles tauletes, antics i reciclats, es trobaran les peces de fusta desmuntades i amb uns suports de ferro aniran muntant el titella amb uns cargols de fusta molt peculiars.
18 h · Espai El Pop (Passeig Marítim-c/ Església)

Duo Laos · Otros aires (acrobàcia)
Espectacle d’acrobàcia en duo, tango i comèdia. Un viatge a un univers argentí, creant un ambient únic amb picardia i humor. Una invitació a conèixer i endinsar-se en el món d’una parella amb marcades característiques pròpies i d’un país a on l’acceptació de la inestabilitat i la presència de la flexibilitat és fonamental per a subsistir.
18.30 h · Espai Estrella de Mar (Passeig Marítim-c/ Verdaguer)

Reggae per xics · Ballant damunt la lluna (música)
Partint de l’estació espacial Kingston i amb l’ajuda del coet RPX-1 visitaran diversos planetes descobrint cançons, ritmes i instruments en un viatge interestel·lar ple de música i diversió.
19 h · Espai El Cavallet de Mar (Platja Gran-Cavall Bernat)

Los Flamingos Company · Sueños de Acapulco (clown)
Dos personatges ben diferents i absurds presentaran el que serà el show més important de les seves vides. El fanatisme i la exageració satiritzant estereotips amb delirant estil personal. L’èxit i el fracàs de les seves carreres es troben cara a cara en un mateix moment i espai.
20.30 h · Espai Estrella de Mar (Passeig Marítim-c/ Verdaguer)

The Beatbox Collective · La unió de cinc campions internacionals (música)
Una explosió de sonoritats que no us deixaran indiferent, com tampoc ho van fer al jurat que els va proclamar Campions del Món l’any 2015. Un espectacle potent, dinàmic i divertit per al·lucinar amb les increïbles capacitats sonores que sorgeixen de les seves boques.
21 h · Espai El Cavallet de Mar (Platja Gran-Cavall Bernat)

Silent Disco Kids (instal·lació interactiva)
Una discoteca on hi regna un silenci absolut? On la música t’arriba directament i la gent balla però no se sent res? On tothom es mou a un ritme diferent? On un color, una mirada, un moviment et connecten en un instant de felicitat absoluta? Pares i fills gaudeixen d’una experiència única escoltant i ballant al ritme de diferents cançons, aportant un espectacle innovador i contemporani.
21 h · Espai El Cranc (Passeig Marítim-c/ Marina)

Diumenge 23 de juny

Marta Casals · Món maRTioska (dansa)
Espectacle de dansa per a nens i nenes de 3 a 6 anys. La maRTioska és la ballarina d’una caixeta de música. A la maRTioska ningú li ha preguntat si voldria estar tancada en una caixeta. En realitat, a la maRTioska, li encantaria viatjar i veure món. Quan s’avorreix, la maRTioska intenta imaginar-se com seria la seva vida si fos una ballarina de debò, com les que dansen als teatres, als auditoris, per les places o pel carrer!
Places limitades: 60 infants. Màxim de dos acompanyants adults per infant. Tiquets: 2 euros. Inscripció prèvia a l’Oficina de Turisme (T 972 817 179 · turisme@platjadaro.com)
10.30 h · Espai La Medusa (Sala d’actes de l’Ajuntament)

Guixot de 8 (instal·lació interactiva)
Ara, cada joguina només serveix per una sola cosa i cada comandament dóna una sola ordre. Això fa que la nostra imaginació es vagi fent petita sense que ens en adonem. Cal doncs estimular-la i buscar una segona vida als objectes quotidians que ja no fem servir i que sempre havíem pensat que només servien per fer una sola cosa.
16 h · Espai El Peixet (Passeig Marítim-c/ Miramar)

Mireia Miracle · Rojo (clown)
Una pallassa surt de l’interior de la seva maleta, converteix al públic en la seva família i s’acomiada d’ell carregada d’il·lusió i moltes rampoines. Però el viatge serà interromput per un obstacle, una frontera. Aquest límit serà el que li permetrà el joc, la dansa i les diferents maneres per enfrontar allò que s’interposa en el seu camí.
18 h · Espai El Peixet (Passeig Marítim-c/ Av. de la Pau)

Xiula · Donem-li una volta al cos (música)
Un espectacle que pretén fer viure un moment festiu i de celebració combinant la música, les dinàmiques i una posada en escena fresca i amb sentit de l’humor. El públic esdevé còmplice i viu una experiència espontània de balls, moviments i accions en un compartir familiar.
19 h · Espai La Medusa (Plaça Major)

Cie Okidok · The Slip Experience (clown)
Xavier Bouvier i Benoit Devos formen Okidok, una companyia Belga que utilitza tècniques de circ, teatre i sobretot humor. L’objectiu de la Companyia és entretenir, divertir a través del la comicitat del clown. Una multi-premiada companyia de referència i reconeguda mundialment que ha emplenat d’humor els escenaris, teatres i carrers d’arreu del món.
20 h · Espai Estrella de Mar (Passeig Marítim-c/ Verdaguer)

Més informació: 

Festival Xalaro
Dies 21, 22 i 23 de juny
/www.xalaro.cat/

A

També et pot interessar