Surtdecasa Empordà
,
01/05/2019
Fires i festes

Els 150 espectacles del Flors i Violes

Aquest cap de setmana Palafrugell celebra la desena edicio del Flors i Violes

Foto: 

Flors i Violes
L'esclafit primaveral torna a omplir l'Empordà de color i vida. Els camps de colze i roselles, els marges dels camins florits de margarides, els balcons que fan patxoca... i, esclar, el Flors i Violes de Palafrugell. Un any més (i ja en van deu), els palafrugellencs celebren l’arribada del bon temps amb una festa que fusiona flors, colors, olors, sabors, arts escèniques i arts plàstiques en un itinerari entrellaçat de patis, espais, jardins i carrers del municipi. Del 3 al 5 de maig, el Flors i Violes ofereix més de 150 espectacles a qui vulgui viure la primavera intensament.

L'edició d'enguany inclou actuacions de Kids From Mars, Urfabrique, The Funker's Society, Els Cremats o Joan Masdeu, entre d'altres.

Del 3 al 5 de maig, Palafrugell homenatjarà un any més la primavera i el bon temps amb un itinerari per patis, jardins i carrers del municipi amb flors, art, animació infantil, dansa i música. Palafrugell es torna a vestir de festa durant tres dies, en què es podrà gaudir d’un bon grapat d’activitats artístiques, entre les quals hi haurà concerts, dansa i teatre, repartides entre una trentena d’espais de la població decorats per l’ocasió, com per exemple, Plaça Nova, Can Genís, la Fàbrica de Suro Joaquim Esteva, la Fundació Cuixart, el Cel Obert o el Cafè del Centre.

I les violes. Les actuacions musicals que faran de banda sonora durant aquests 3 dies aniran a càrrec de Kids From Mars, Urfabrique, The Funker's Society, Els Cremats o Joan Masdeu, i molts més. Més de 150 espectacles, música i dansa en directe totalment gratuïts, juntament amb la concorreguda fira d’artesans, l’espai de gastronomia de més èxit: els food trucks amb menjars d’arreu del món. I com a novetat destacada, el recorregut nocturn pel centre de Palafrugell amb espais il·luminats, espectacles de llum i espais interactius.

Per acabar-ho d’amanir, cal tenir en compte el Menú Especial Flors i Violes als restaurants palafrugellencs, des de Sant Jordi i fins el 5 de maig. Però per anar fent boca, cada dia a l’espai dels forns de la Bòbila vella hi haurà concerts d’aperitiu i food trucks amb menjar internacional. A més a més el diumenge 5 de maig hi haurà un Dinar Popular al centre de la vila.

Descarregueu-vos el programa o la app per tenir tota la informació del festival Flors i Violes.

Més informació: 

Consulta tot el programa aquí!

També et pot interessar