Foto: 

Cedida

Els cinc dies de la Festa Major de l'Escala

La vila anxovera proposa un munt d'activitats del 31 d'agost al 4 de setembre
Surtdecasa Empordà
,
27/08/2018
Fires i festes
Enfilem l'ocàs estival però l'oferta cultural i festiva no afluixa. A aquestes alçades del calendari ja s'ha venut molt del peix, però encara queden moltes propostes de tonatge. Una d’elles és la Festa Major de l'Escala, que malgrat viure any rere any a l'ombra d'aquell gran festival de l'Empordà, segueix sent un atractiu per moltes famílies i també molt de jovent que s'apropa a l'Escala per viure aquests cinc dies d'activitat frenètica. Fem una repassada a algunes de les propostes que ens deixa aquesta Festa Major de l'Escala 2018.
Divendres 31 d'agost
Enguany, les propostes es distribueixen pels diferents espais habilitats arreu del poble, començant per La Platja aquest mateix divendres 31 d'agost, on hi tindrà lloc l'acte inaugural protagonitzat per una cercavila a càrrec de la Banda Forànea. Tot seguit, la Plaça de l'Ajuntament serà l'escenari d'un pregó molt especial dirigit per l'estimat meteoròleg Tomàs Molina. El capvespre de divendres seguirà el seu curs amb una demostració de castells organitzada per la Colla Castellera de Figueres, una botifarrada i anxovada popular, un correbirra i els concerts de Els Biflats i el Tour dels 40 Principals.
 
 
Dissabte 1 de setembre
El divendres intens donarà pas a un dissabte no menys farcit: el Corremula, el festival d'inflables, el Holi Festival, batucada, futbol i molta música, en aquest cas de sardanes. La Platja del poble serà l'escenari de l'audició que oferirà la Cobla Principal de Porqueres, i tot seguit, a la Sala Polivalent, els que mai falten a la cita: La Principal de La Bisbal. Ja entrada la nit, l'embalat s'omplirà al ritme de Wasa Corporation.
 
 
Diumenge 2 de setembre
Qui es recuperi de la ressaca festiva podrà seguir gaudint d'un diumenge que no abaixa el ritme. Competicions nàutiques, sardanes, cercavila, espectacles i fins i tot una gimcana nocturna. A destacar, l'espectacle de circ titulat 'The Flamingo's' a càrrec de Alter Circus i que tindrà lloc a mitja tarda a la Plaça Catalunya, o la popular Festa de l'Escuma nocturna que com sempre congregarà a desenes de famílies amb ganes de refrescar-se.
 
 
Dilluns 3 de setembre
Però si el cap de setmana no t'ha omplert plou l'ànima, no pateixis, això segueix. Les propostes del dilluns són ben variades: des d'un Tastet de Rem a càrrec de Kayak Experience a un taller de fang, passant per un espectacle de màgia o els concerts de Out of The Bluez i l'audició de sardanes de la mà de la Cobla La Cervianenca. Voleu més?
 
 
Dimarts 4 de setembre
Doncs entomeu. El dimarts d'aquesta Festa Major de l'Escala posarà el punt i final a un cap de setmana llarguíssim i intens. Pel matí, serà el moment d'observar OFNIS (Objectes Flotants No Identificats) i refresca-se amb un nova Festa de l'Escuma, aquest cop al migdia. L'audició de sardanes a càrrec de la Cobla Els Casenoves, el clàssic espectacle de focs d'artifici i el concert del grup de versions Banda Neon, posaran la cirereta a una nova edició de la Festa Major de l'Escala.

Més informació: 

Consulta tot el programa aquí!

A

També et pot interessar