Surtdecasa Empordà
,
05/11/2018
Fires i festes

Espases i bruixeria al 4rt Figueres Galàctica

Del 9 a l’11 de novembre els amants de la contracultura tenen una cita a la capital de l'Alt Empordà

Foto: 

Cedida
Qui diu que per gaudir de la contracultura cal anar a les grans ciutats? Des de fa quatre anys, l’Empordà compta amb una cita que combrega als amants del rol, la cultura nipona o la ciència ficció. El Figueres Galàctica, que arriba aquest cap de setmana, esdevé en un espai de confluència pels moviments minoritaris i la cultura de gènere. El leitmotif d’aquesta quarta edició serà el gènere d’Espasa i Bruixeria.

Des de Conan a la hegemònica saga de Joc de Trons, passant per l'obra de Tolkien i pel·lícules mítiques com Willow, La Historia Interminable, Dentro del Laberinto o La princesa prometida. Com si fos conscient de la cua que aquest gènere està generant entre el fanbase els darrers anys, la 4ª Figueres Galàctica vol apostar pel gènere de la fantasia, les espases i la bruixeria.

 

Des de divendres 9 de novembre i fins 11 de novembre, Figueres Galàctica ofereix tota mena d’activitats que complauran als “frikis” més exigents: demostracions i partides a jocs de taula, jocs de rol i jocs de miniatures, projeccions de pel·lícules i sèries, conferències impartides per creatius i experts, exposicions, photocalls, artistes convidats i fins i tot un concurs de cosplay. En paral·lel, els visitants podran buscar i remenar a la fira de marxandatge amb paradetes dedicades a la literatura, el còmic i manga, disfresses, joguines, roba i molt més.

 

Més informació: 

Tot el programa aquí 

També et pot interessar