Festa Major, popular, Pla d'Urgell, Golmés, 5 imperdibles, JJ Vaquero, Mag Lari, Strombers, Corretapes, Surtdecasa Ponent, agost, 2016

Foto: 

Cedida
La banda tribut a Bruce Springteen de Manuel Fuentes, un dels caps de cartell

5 raons per no perdre't la Festa Major de Platja d’Aro

La vila baix-empordanesa celebra la seva festa de l'11 al 15 d'agost
Arnau Margenet
,
09/08/2017
Fires i festes
Superat l'ecuador estival és el torn de les festes majors que cauen en agost. Una de les més esperades és la de Platja d'Aro, que enguany repetirà la fórmula d'èxit d'oferir un programa ampli i per a tots els públics, amb un bon nombre d'activitats adreçades principalment als melòmans i a la família. El ventall és generós, però hem volgut destacar 5 raons per les quals no t'hauries de perdre la Festa Major de Platja d'Aro.
1. Manel Fuentes & The Spring's Team
La banda tribut a Bruce Springteen, liderada pel periodista, còmic i presentador Manel Fuentes, és probablement el caramel més dolç d'aquesta Festa Major. Amb el vist-i-plau del Boss, que segons el propi Fuentes, "es pixa de riure amb la seva banda tribut", la banda repassarà el cançoner del guitarrista de Nova Jersey el proper dissabte 12 d'agost, en una nit que respirarà rock nostàlgic.
 
 
2. Eva Fernández Group
Eva Fernández és una de les noves perles forjades pel polinstrumentalista Joan Chamorro i forma part de la nova fornada de veus femenines a l'escena del jazz estatal. Fernández domina el saxo i el clarinet, però és amb la veu, càlida i embolcallant –convida a pensar en Norah Jones–, on mostra un virtuosisme especial i un magnetisme irresistible. El dilluns 14 d'agost la tindreu a la Plaça Major juntament amb la seva formació.
 
 
3. Titelles, música i tallers
No hi faltarà la vessant familiar en aquest ventall d'activitats que tindran lloc en el marc de la Festa Major. Per als més petits, hi haurà tallers de tota mena: ceràmica, construcció d'estels, titelles, dibuix amb sorra o maquillatge, entre d'altres. Però l'oferta per la mainada no acaba aquí. Hi ha programades un grapat d'espectacles infantils com les que oferiran Fefe, Jordi Tonietti and The Bus Band o Pep López.
 
 
4. Visita Guiada Vila Romana Pla de Palol
Els romans van iniciar la seva conquesta de la península ibèrica per l'Empordà, i d'aquella desembarcament avui en conservem bona part de la nostra cultura i gastronomia. Una de les colònies més importants del a Costa Brava va ser la Vila Romana de Pla de Palol, que amb més de 10.000 metres quadrats és una de les joies romanes de la nostra comarca. Aquest divendres 11 d'agost podreu descobrir-la amb la visita guiada que organitza la Oficina de Turisme de Platja d'Aro.
 
 
5. Duo de No!
I acabem amb una proposta musical d'alta volada. Duo de No! És un duet format per Carlos Ángel Fernández al violoncel i Eduardo Pascual a la guitarra, tots dos professors al Conservatori de Música de Valladolid. La dupla oferirà un concert el dilluns 15 d'agost amb peces de música incidental i bandes sonores de cinema que faran les delícies de cinèfils i amants de la música clàssica, i a m´bes ho faran en un escenari de luxe, l'Església de Santa Maria.
No deixeu de consultar el programa complert!

A

També et pot interessar