Foto: 

cedida
Pep Poblet & Nito Figueras amb Txell Sust

La BSO de la Festa Major de S'Agaró

Neus Mar, La Band Gogh, els Americanus i Pep Poblet & Nito Figueras amb Txell Sust integren el programa de concerts
Surtdecasa Empordà
,
14/07/2020
Fires i festes
La Festa Major d’Estiu de S’Agaró tot just es va recuperar ara fa quatre anys gràcies a una iniciativa de l’Associació S’Agaró-Sant Pol i a l’Ajuntament de Platja d'Aro. Aquesta edició torna a programar un bon grapadet de propostes gratuïtes que tindran lloc al Parc de Sant Ramon del 13 al 18 de juliol. La ubicació és una gran zona verda que ajudarà a tenir una festa segura i amb les distàncies de seguretat pertinents, també hi haurà servei de foodtrucks.

Entres les activitats, trobem contes, animació infantil, visites guiades i sardanes. Avui en volem destacar els quatre concerts, una banda sonora que val la pena de tenir en compte per poder gaudir de la música i les veus en directe de Neus Mar, La Band Gogh, els Americanus i Pep Poblet & Nito Figueras amb Txell Sust. Que comenci la música!

 

  • imatge de control 1per1

1. Neus Mar
Redescobrim un dels grans cantautors de parla catalana del segle XX de la mà de la cantant Neus Mar. La força i la tendresa de les cançons de Lluís Llach ens arriben a través d’una veu sensible i delicada però alhora també contundent i apassionada.
> Dimecres 15 de juliol a les 22h

 

2. La Band Gogh
La Band Gogh són una barreja d’art, música, pintura (performance), qualitat, elegància, bogeria i professionalitat a la màxima expressió que, juntament amb una diversitat de repertori poden complaure una gran varietat de públic (concert, ball i “marxeta”).
> Dijous 16 de juliol a les 22h

 

3. Pep Poblet & Nito Figueras amb Txell Sust
Cançons que tots tenim associades a veus masculines interpretades des d'un prisma femení. Cançons d'autors i artistes com Billie Joel, Queen, Gossos, Michael Jackson, Pau Riba, Stevie Wonder, Blaumut, Eric Clapton i Supertramp (entre d'altres) en seran protagonistes, tots ells amb el segell ja consolidat del binomi format per Pep Poblet i Nito Figueras que comptarà amb la col·laboració de la meravellosa veu de la Txell Sust que ens permetrà revisitar temes de molts altres artistes.
> Divendres 17 de juliol a les 22h

 

4. Americanus
Un grup d'havaneres i fres i amb un  repertori pensat perquè la gent s'ho passi bé, buscant  l'emoció i la participació. Amor, humor, passió i pàtria, on les havaneres i la cançó de taverna no deixaran al públic indiferent a través de les veus dels seus quatre components.
> Dissabte 18 de juliol a les 22:30h
 

A

També et pot interessar