cervesa artesana, cervesa, gastronomía, beure, Boira, Ponent, Lo Vilot, La vella carabana, Republiq, Genó, Perot, Matoll, Ctretze,

Foto: 

Cedida

Jafre es torna a innundar de cervesa artesana

La vila baixempordanesa celebra la 12ª edició de la Fira de la Cervesa
Surtdecasa Empordà
,
11/07/2019
Fires i festes
No és casualitat que Jafre regenti un temple cerveser com el bar El Birrot. Jafre ja té la seva fira de la cervesa ben consolidada: és un esdeveniment que s'ha convertit en una cita ineludible pels paladars cervesers. Arriba la dotzena edició de la Fira de la Cervesa de Jafre. Dotze hores consecutives (de 12h del matí a 12h de la nit) de culte al líquid daurat, en una plaça de Jafre que s'omplirà de cervesa artesana i productes de proximitat com formatges olives i mel. Salveu la data: si voleu accedir al paradís de la birra el proper dissabte 13 de juliol heu d'anar a Jafre.

L'Empordà és terra de cervesers, i bona mostra d'això són les diverses fires i esdeveniments dedicats a delectar aquest refresc de civada o blat. La 12ª fira de la cervesa de Jafre reunirà a més d'una quinzena de productors artesans d'arreu del país, i arribaran a la vila baixempordanesa emparats pel millor amfitrió possible: El Birrot. Aquesta cerveseria artesana ja suma tres anys de vida servint cervesa artesana, variada i de qualitat als seus parroquians. De fet, els mateixos propietaris d'El Birrot són els encarregats d'organitzar una fira que agafa volada edició rere edició. Amb tot plegat, no és d'estranyar que Jafre s'estigui guanyant la fama de ser el temple cerveser de l'Empordà.

  • imatge de control 1per1

Com ja és tradició, els productors que participen en aquesta fira opten a endur-se el títol que els certifica com a la millor cervesa de l’any. Un concurs que compta amb el jurat més exigent, doncs són els propis assistents a la fira els encarregats de catar i evaluar la qualitat de cada cervesa. Res més a dir: cervesa artesana, preus populars (1 i 2 euros), productes de la terra i un poble al bell mig de l'Empordà com Jafre que ha esdevingut en un temple del peregrinatge cerverser.

Més informació: 

Més informació clicant aquí

A

També et pot interessar