Arnau Margenet
,
18/07/2017
Fires i festes

Música, castells i correfocs a la Festa Major de Santa Cristina d'Aro

Santa Cristina d'Aro celebra la seva Festa Major del 21 al 25 de juliol

Foto: 

Minyons de Santa Cristina
Torna una de les festes majors més emblemàtiques del territori empordanès. A partir d'aquest divendres 21 de juliol i fins el proper dimarts 25 de juliol, Santa Cristina d'Aro s'empolaina per celebrar la seva festa major amb un programa que, com cada any, estarà farcit d'activitats culturals per a tots els gustos i totes les edats.

Sota l'habitual i inconfusible sensació de les nits d'estiu, la Festa Major de Santa Cristina d'Aro arriba amb un programa que satisfarà a tothom. Per començar, als més menuts. I és que una de les novetats més destacades és la instal·lació d'un supertobogan aquàtic de 102 metres de llargada el dilluns 24 al Carrer Llibertat. Una activitat que ja ho triomfat en altre poblacions empordaneses i que us recomanem si voleu que els petits visquin una experiència aquàtica única, i enmig de la vila. Un altre dels plats forts serà la cursa de la Rata Pinyada, una sortida nocturna de BTT i senderisme organitzada per l'A.E. Matxacuca, i que torna després de nou anys d'absència.

En l'apartat musical, cal destacar dos titans de la festa popular empordanesa. Per una banda, els ja fills adoptius Orquestra Di-versiones, que el divendres 21 oferiran part del seu ampli repertori de música popular espanyola acompanyat de l'habitual i inimitable posada en escena. Sarau assegurat! D'altra banda, la incombustible Orquestra Montecarlo trepitjarà l'escenari de la Festa Major el dilluns 24 de juliol per rememorar els clàssics d'avui i sempre. Altres actuacions a destacar són les de les bandes Festucs i Tutu Keké, que animaran la nit del dissabte 22.

I el mateix dissabte, la traca. La colla de diable Gàrgoles de foc omplirà de soroll, llum i pólvora els carrers de la vila, amb el clàssic correfocs. Una de les cites més tradicionals que se suma a la trobada castellera de la Festa Major, que comptarà amb la participació de la colla local, els Minyons de Santa Cristina i les colles castelleres de Capgirats de Castellar del Vallès, Castellers de Santpedor.

Aquestes només en són unes quantes, si vols conèixer què més es cou a la Festa Major de Santa Cristina d'Aro us animem a consultar el programa. Però, sobretot, us animem a viure-la.

Més informació: 

També et pot interessar