Foto: 

Cedida

Els vins amb D.O. Empordà celebren el Dia Europeu de l'Enoturisme

Diversos cellers empordanesos oferiran descomptes, jornades de portes obertes o desgustacions gratuïtes
Adrià Cortadellas
,
29/10/2015
Menjar i beure
El proper 10 de novembre se celebra el Dia Europeu de l’Enoturisme. I la Ruta del Vi ho fa a l’engròs a diversos cellers empordanesos. Proposa un ampli ventall d’activitats relacionades amb el turisme enològic de DO Empordà durant tot el cap de setmana del 7 al 9 de novembre. Diversos cellers i establiments associats a la Ruta del Vi DO Empordà oferiran jornades de portes obertes, visites gratuïtes, descomptes, degustacions de vi i altres propostes als visitants.
L’objectiu de la campanya és estimular l’interès entre residents i visitants per la cultura del vi empordanès

L’objectiu de la campanya de la Ruta del Vi DO Empordà, gestionada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona, és el d’estimular l’interès entre residents i visitants per la cultura del vi empordanès. Les jornades arrencaran el divendres 7 de novembre, a les 19h30, al celler Mas Llunes de Garriguella, amb la presentació del llibre La cuina de 1714, seguit d’una degustació de vi.

Durant el dissabte i el diumenge l’enoturisme continuarà al Museu del Suro de Palafrugell, amb una jornada de portes obertes de 10h a 13h i de 16h a 20h. Alguns cellers com l’Espelt Viticultors de Vilajuïga o el Wine Family Museum Coll de Roses, Mas Llunes de Garriguella, La Vinyeta de Mollet de Peralada, el Celler Martín Faixó de Cadaqués, el Celler Can Sais de Vall-llobrega o el Celler Mas Oller de Torrent, oferiran degustacions gratuïtes de vins a la botiga des de degustacions gratuïtes de vi, a descomptes notables o visites gratuïtes.

Cal consultar la programació completa per tal d'estar al corrent de totes les activitats i descomptes. Un dels punts destacables de la jornada del dissabte serà el menú de mig dia que oferirà Vicus Restaurant de Pals, amb arròs maridat amb vins de la Ruta del Vi.

Més informació: 

 

http://www.costabrava.org/

https://www.facebook.com/rutadelvidoemporda

www.doemporda.cat/

 

A

També et pot interessar