Jump to navigation
1. L’ArrossaLa nostra preferida: mai ens n’atiparem. I és que la cervesa artesana gestada per l’i·lustríssim activista bisbalenc Jordi Parals està feta a base d’Arròs del Molí de Pals. Prepareu el paladar, amics de la civada i el bon llúpol; ha arribat l’hora de provar una cervesa rossa, de blat i arròs de pals, que ha arribat per quedar-s’hi i vol esdevenir un dels sabor característics de la contrada.2. DosKiwisCervesa artesana i empordanesa formada per un neozelandès i una empordanesa, apassionats dels productes que prioritzen la qualitat davant de la quantitat, els processos d'elaboració artesans, sostenibles i de distribució local. DosKiwis pretén retornar el sabor i la qualitat a la cervesa, elevant-la a una altra categoria, restaurant els processos artesanals i duent-los a la comunitat per tal de compartir i escampar la passió per la cervesa.3. FondiCom el seu nom indica, Fondi neix com a híbrid de Fonteta i ordi. Aquesta és l’essència d’aquesta deliciosa cervesa amb seu al municipi de Forallac i creada per la família Devall de Fonteta l’any 2014. La seva filosofia sempre ha estat d’allò més clara: fer gaudir als qui que la beuen, oferint un producte selecte, original i a un preu competitiu. Per aconseguir s’han servit de la millor tecnologia i un gran esforç per assolir la qualitat del producte. 4. MoomaTercera generació que es dedica al cultiu de pomes a l'Empordà. I vet aquí que, l’any 2016, després de 4 anys de recerca, va néixer Mooma, a partir de Montgrí i la poma. Senyores i senyors, és la primera sidra catalana: una beguda fresca, completament natural, de circuit curt, baixa en alcohol i saludable. És una sidra de tipus americà que s'elabora seguint un procés acurat de selecció de pomes, barreja segons les característiques, maceració, premsa i fermentació. A la bodega es segueix un acurat procés de control, trasvás, clarificat, filtrat, gasificat i, finalment, embotellat. Cada una de les sidres té un procés específic que dura de 6 a 12 mesos i varia cada any. També elaborem sucs monovarietals de poma!5. BarretMarca cervesera familiar de Granollers que té com a objectiu l'elaboració de cerveses i altres productes fermentats naturals i de qualitat. Segons expliquen, el seu procés artesanal de fabricació, la selecció de matèries primeres de qualitat, el més estricte respecte als temps dels processos de fabricació i la constant recerca de noves fórmules genera un producte innovador i amb valor afegit que cal descobrir al DesemberFest de la Bisbal. 6. CornèliaFa 8 anys que el cornellanenc David Garcia va començar a experimentar a casa seva amb una de les seves grans passions: la cervesa artesana. Vet aquí que, desprès de produir molts litres de cervesa de manera casolana, va voler portar la seva passió més enllà i fundar la cooperativa de Cervesa Artesana Cornèlia. Actualment la Cornèlia produeix regularment 3 varietats de cervesa d'alta fermentació: una Pale Ale, una Summer Ale i una Indian Pale Ale, a part d'altres varietats estacionals i de temporada.
NovemberFest 3a Fira de cervesa artesana Plaça del Castell de la Bisbal d'Empordà A partir de les 10h30 AMMés informació