cervesa artesana, cervesa, gastronomía, beure, Boira, Ponent, Lo Vilot, La vella carabana, Republiq, Genó, Perot, Matoll, Ctretze,

Foto: 

Cedida
Jordi Parals, creador de la cervesa l'Arrossa de Pals

Totes les cerveses artesanes que hi haurà al DesemberFest de la Bisbal

Aquest proper dissabte 2 de desembre la plaça del Castell de la Bisbal d’Empordà s’inundarà de cervesa artesana i música en directe
Adrià Cortadellas
,
29/11/2017
Menjar i beure
Aquest proper dissabte 2 de desembre el col·lectiu bisbalenc La Moguda n’ha preparada una de bona. I és tot amant de la bona cervesa artesana i la música en directe no hauria de perdre’s i ser al DesemberFest de la Bisbal. Són trens que passen poques vegades l’any per l’Empordà, i si et pot enganxar amb una bona cervesa artesana per apaivagar aquesta fredor hivernal, millor que millor. Serà a la plaça del Castell de la Bisbal a partir de les 10h30 del matí i fins ben passada la mitja nit. A més a més, enguany hi haurà actuacions tan diverses com Fetus (12h30), Buena Onda (18h), Pau Blanc (21h30) i Dj Sam i Rebo. Per anar fent boca, us expliquem les cerveses que hi podreu trobar. Poca broma i campi qui pugui!

1. L’Arrossa
La nostra preferida: mai ens n’atiparem. I és que la cervesa artesana gestada per l’i·lustríssim activista bisbalenc Jordi Parals està feta a base d’Arròs del Molí de Pals. Prepareu el paladar, amics de la civada i el bon llúpol; ha arribat l’hora de provar una cervesa rossa, de blat i arròs de pals, que ha arribat per quedar-s’hi i vol esdevenir un dels sabor característics de la contrada.

2. DosKiwis
Cervesa artesana i empordanesa formada per un neozelandès i una empordanesa, apassionats dels productes que prioritzen la qualitat davant de la quantitat, els processos d'elaboració artesans, sostenibles i de distribució local. DosKiwis pretén retornar el sabor i la qualitat a la cervesa, elevant-la a una altra categoria, restaurant els processos artesanals i duent-los a la comunitat per tal de compartir i escampar la passió per la cervesa.

3. Fondi
Com el seu nom indica, Fondi neix com a híbrid de Fonteta i ordi. Aquesta és l’essència d’aquesta deliciosa cervesa amb seu al municipi de Forallac i creada per la família Devall de Fonteta l’any 2014. La seva filosofia sempre ha estat d’allò més clara: fer gaudir als qui que la beuen, oferint un producte selecte, original i a un preu competitiu. Per aconseguir s’han servit de la millor tecnologia i un gran esforç per assolir la qualitat del producte.  

4. Mooma
Tercera generació que es dedica al cultiu de pomes a l'Empordà. I vet aquí que, l’any 2016, després de 4 anys de recerca, va néixer Mooma, a partir de Montgrí i la poma. Senyores i senyors, és la primera sidra catalana: una beguda fresca, completament natural, de circuit curt, baixa en alcohol i saludable. És una sidra de tipus americà que s'elabora seguint un procés acurat de selecció de pomes, barreja segons les característiques, maceració, premsa i fermentació. A la bodega es segueix un acurat procés de control, trasvás, clarificat, filtrat, gasificat i, finalment, embotellat. Cada una de les sidres té un procés específic que dura de 6 a 12 mesos i varia cada any. També elaborem sucs monovarietals de poma!

5. Barret
Marca cervesera familiar de Granollers que té com a objectiu l'elaboració de cerveses i altres productes fermentats naturals i de qualitat. Segons expliquen, el seu procés artesanal de fabricació, la selecció de matèries primeres de qualitat, el més estricte respecte als temps dels processos de fabricació i la constant recerca de noves fórmules genera un producte innovador i amb valor afegit que cal descobrir al DesemberFest de la Bisbal. 

6. Cornèlia
Fa 8 anys que el cornellanenc David Garcia va començar a experimentar a casa seva amb una de les seves grans passions: la cervesa artesana. Vet aquí que, desprès de produir molts litres de cervesa de manera casolana, va voler portar la seva passió més enllà i fundar la cooperativa de Cervesa Artesana Cornèlia. Actualment la Cornèlia produeix regularment 3 varietats de cervesa d'alta fermentació: una Pale Ale, una Summer Ale i una Indian Pale Ale, a part d'altres varietats estacionals i de temporada.

  • imatge de control 1per1

Més informació: 

NovemberFest
3a Fira de cervesa artesana
Plaça del Castell de la Bisbal d'Empordà
A partir de les 10h30 AM
Més informació

A

També et pot interessar